Смених тампоните на носачите, направих и реглаж и пак не се оправи

Някой да има идея какво друго може да е.....
За голф 3 1.8 моно става въпрос.
IcoEZ написа:Здрасти и аз имам абсолютно същия проблем. Сменях амортисьори и тампоните на макферсона реглаж майстора вика всичко е перфектно и задния мост и пак същата работа, все така леко си дърпа наляво. Ще съм много благодарен ако споделите решението на този проблем!
bayspiro написа:Най вероятно - неправилни вертикални ъгли на предното окачване -/ от удари и последващи ремонти, смяна на окачвания и т.н./ Променя се геометрията на окачването - оттам и правилните оси на завъртане на колелата. Ако тези оси не сключват правилните пространствени ъгли с пътя, предницата става 'пияна", че понякога колата завива и "самодейно", при подаване на газ или спиране. Тарикатите "реглажисти" обикновено бягат от тези настройки, като от чума защото са трудни и времеядни. Друго си е да врътнеш двата накрайника - и " Дай сем'се ле'а и бегай".
Nikkolay написа:добре, а така фатално ли е да се кара...Интересното е, че със зимните гуми, които са 175/70/13 не ги прави тези номера. Само с летните 195/50/15, но и той си е стандартен размер за голф..разменял съм гумите, задните - отпред, предните - отзад и пак същата работа, не е от криви джанти..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта