Моля някой ако знае или е имал подобен проблем да сподели каква може да е причината.Благодаря предварително

П.П. Спирачната система е с ABS
mmv написа:Здравейте колеги, днес ми отказаха спирачките- педала потъва и почти не спира.Няма теч никъде. Помпата работи включва и изключва.Малко преди да откажат ми се наложи да 'скоча' на спирачките предполагам , че след това се е появил проблема.
Моля някой ако знае или е имал подобен проблем да сподели каква може да е причината.Благодаря предварително![]()
П.П. Спирачната система е с ABS
DIABLO 666 написа:колега помпата е заминала, аз бях така и като я отворих имаше корозия на цилиндъра в полядъка на 1 мм. така че нова и си готов.
mmv написа:DIABLO 666 написа:колега помпата е заминала, аз бях така и като я отворих имаше корозия на цилиндъра в полядъка на 1 мм. така че нова и си готов.
ще я сваля да я видя колко струва нова/втора употреба ?
DIABLO 666 написа:аз намерих за 39 лв.с отстъпката италианска помпа чисто нова
mmv написа:DIABLO 666 написа:колега помпата е заминала, аз бях така и като я отворих имаше корозия на цилиндъра в полядъка на 1 мм. така че нова и си готов.
ще я сваля да я видя колко струва нова/втора употреба ?
moreg написа:Те тия новите помпи 46 лв нова ама тя не е оригиналана на VWама знае ли човек може и читави да са нека някой сподели, който е слагал такава помпа какво е положението!
Иначе новото определено е най-добро особенно пък ако е и оригинално, не и знам цената на новата оригинална помпа но сигурно не е под 300 лв
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта