).Благодаря ви предварително.Поздрави

).Благодаря ви предварително.
Sharky GTI написа:...никой ли нищо няма да предложи,мислех че доста хора ще изкажат мнения и то компетентно по темата
.Имам човек с широколентова сонда,програматори всичко,момчето само с това се занимава,тои ми прави преди настроиките и съм доволен,имаси негово бъги 
,монтирах реголатор за налягане на горивото и направих неколко врътки с различно налягане и има ефект.Мотора почна да тегли доста по-добре и изпълва до край,карам на 4,3 бара за сега като мисля да вдигам още налягането докато почва да погръмва от ауспусите като го вкарам в прекъсвач
,но се появи проблем.Съединитела почна да дава фиря,след 4000-4500об. като му доиде силата и направо се ударя стрелката в прекъсвач ам километража стои,лоша работа Sharky GTI написа:колеги пробвах днес с стоковия ми дебитомер и разлика няма,пак си прави същите номера...възможно ли е да ми прави тая мизерия от комутатора за запалването или бобината
,само те ми сотанаха да не съм ги сменял с други и да пробвам и ЕКУ-то.Някой ако е имал проблеми с комутатора да каже какви са симптомите,от веднуж ли умира или постепенно и все по-често почва да прави ядове докато откаже тотал.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта