Голф 3 ми готви изненада????

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ChronoS
Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
Двигател: 2_9 Syncro
Контакти:

Re: Голф 3 ми готви изненада????

Мнениеот ChronoS » Вто 20 апр 2010 16:29

Аз пък мисля ,че може да е от температурния датчик :roll:

Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Мнениеот barezifranko » Вто 20 апр 2010 16:55

И на мен ми го прави същия проблем, но само през зимата и то рядко. Може би пък защото просто я карам на газ :idea:

aspobici
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aspobici » Сря 21 апр 2010 11:00

Ходих в сервиз.Откриха,че през масления датчик ми изхвърля масло и улива свещите под него.Понеже майстора каза ,че ми е малък проблема и да зачакам на място,видях,че двете свещи,които са под датчика когато ги извади наистина бяха плувнали в масло.Смени датчика и свещите и каза,че няма да ме ядосва повече.Дано,чакам сега да си покаже това ли е.

aspobici
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aspobici » Нед 16 май 2010 10:26

:D :) :( :o :shock :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :banghead: :bowdown :deal :deal :talk: :Mr Green Fun :063: :drunk mhihi :screwy :beer :kissy: :bishop :beat_butt2 :applause: :banana :обичам ви :търсачкаа :да: :не: :012: death :drinking: :dummy: :horror: :link heavy metal zork :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :bishop :bishop :bishop :bishop :beer :063: :deal :bowdown :arrow: :idea: mhihi :screwy

Потребителски аватар
Cocolino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cocolino » Нед 16 май 2010 10:32

Не се занимавай с глупави сервизи, заведи я тук. Гарантирам, че ще ти я оправят
viewtopic.php?f=13&t=7096&start=0

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Нед 16 май 2010 12:43

aspobici написа::D :) :( :o :shock :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :banghead: :bowdown :deal :deal :talk: :Mr Green Fun :063: :drunk mhihi :screwy :beer :kissy: :bishop :beat_butt2 :applause: :banana :обичам ви :търсачкаа :да: :не: :012: death :drinking: :dummy: :horror: :link heavy metal zork :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :bishop :bishop :bishop :bishop :beer :063: :deal :bowdown :arrow: :idea: mhihi :screwy

Това какво значи?

Потребителски аватар
bohema72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bohema72 » Чет 20 май 2010 12:29

При мен имаше същите проблеми,смених бобина,временно всичко беше 6 точки,после смених датчик на хол,пак 6 точки,ама временно.Накрая и бензинова помпа....от 6 месежа нямам никакви ядове.Оказа се че на моменти окъсявала или нещо подобно! УСПЕХ

aspobici
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aspobici » Пет 04 юни 2010 11:00

Тия човечета не знам откъде дойдоха,но в момента и двамата малки разбойници нещо ми се хилят,а VWclub стои на туулбара.Иначе вече месец и нещо не се появи пак тоя проблем.

harry81
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот harry81 » Пет 04 юни 2010 15:06

С тези симптоми провери Датчик на Хол задължително.В много от случите се случва той да е заминал.

Потребителски аватар
chefo.gti3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefo.gti3 » Пет 04 юни 2010 23:35

Колега извинявам се че ти ползвам темата , при мен проблема е на студено пали от парвия път не пали , трябва малко повече въртене на стартер.Колата ми е голф 3 кода на мотора е ady , но имам и газ има два режима винаги пали на бензин едият режим и си отава на бензин а другия пали на бензин и 2500об/мпревключва на газ.Та проблема е следния когато сам я запалил на бензин и карам на него след като я изгася после пали от раз,но когато е запаля на бензин и превключа на газ карам така и като е зягася после ми пали трудно с въртене на стартера и педала на газта до долу.

aspobici
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aspobici » Нед 06 юни 2010 23:03

Не че много разбирам от автомобили,но на жена ми е Голф 3,само,че с ABD,което едва ли има значение при твоя случай.То също пали винаги от раз на бензин и ако карам кратко само на бензин пали веднага и втория път.Ако прехвърля на газ и още не е загряла хубаво втория път не ще и пали с много въртене и и газта до край.Това което са ми обяснили майсторите е ,че това не е проблем,а когато е студена колата и я угася става нещо при образуването на горивната смес,което така и не разбрах точно.Основното е ,че не е добре за колата и да избягвам да правя така,ако карам съвсем малко да си карам на бензин.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”