Голф 3 -1.4 -Теч на масло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Re: Голф 3 -1.4 -Теч на масло

Мнениеот G-HELL » Чет 10 юни 2010 1:49

SceVola_SICK написа:търся такава коркова ако не намеря ще се опитам да я изрежа от норкова плочка, дано съм ти бил полезен.

Би трябвало да намериш понеже аз като земах гарнитура ме питаха коркова или гумена. Щом в малък град като моя имаше :) та иначе за капака на клапаните главно за този двигател нали това са вариянтите коркова и гумена? Понеже един приятел ми спори че за там и метални се произвеждали :roll:

ivchooo_01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivchooo_01 » Съб 12 юни 2010 13:48

Много се извинявам и аз търсих такава тема но немарих моя двигател обаче е 1.6 101hp бензин няма газ!Проблема ми е следния като оставя колата си пред на и на другата сутрин излизам виждам малка локвичка масло погледнах я на канал и видях че има масло по картера и стои по фармата на капчица по двигателя няма и капка масло да е избило и немога да открия от каде идва проблема всички гарнитури са сменени поне маистора така ми каза че всичко е сменил каквото се е наложило но не му вярвам маслото и масления филтър ги смених на следващия ден след докарването от кокто е сменено съм направил 400 киломтра с една дума всичко е смено до оснави и в момента това ми е единствени проблем докарах си го преди месец от италия е внос и мн ми харесва като кола но се притеснявам да не се повреди!!!Моля ви ако сте имали някакъв проблем като моя или подобен дайте ми някякъв съвет как да постъпя?БЛАГАДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ!

Потребителски аватар
kcars
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kcars » Нед 13 юни 2010 21:20

Ако главата не е минала шлаиф е много вероятно течът да е от нея.Появява се точно над генератора.Относно гумените пръстени провери в АвтоПлюс там работят с ЕТКА и ще ти извадят на момента това,което е нужно за ABD мотора,ако там го няма остава да потърсиш при дилара на Фолксваген.по добре един път направено отколкото свободни съчинения със силикони.Цената на тези неща е от колкото две тубички силикон.

keymaker
Автомобил: Passat+T4
Двигател: ABS+AAB

Мнениеот keymaker » Пон 14 юни 2010 8:33

:bishop докато не си смените капаците на клапаните ще тече и ще шлайфате глави ,сменявате датчици ,семеринги ,гарнитури и :banghead: т.н. :lol:

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Пон 14 юни 2010 10:53

keymaker написа::bishop докато не си смените капаците на клапаните ще тече и ще шлайфате глави ,сменявате датчици ,семеринги ,гарнитури и :banghead: т.н. :lol:

Че нов капак на клапаните възможно ли е да намеря :D или да обикалям по моргите и от къде да съм сигурен че по моргите ще сенамери перфектен :wink:

keymaker
Автомобил: Passat+T4
Двигател: ABS+AAB

Мнениеот keymaker » Пон 14 юни 2010 11:36

търси по магазините, ти втора употреба си имаш.ако пък по магазините не намериш в Юнитрейд ще те ориентират.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”