колеги,имам питане относно прехвърлянето на чипа. имам чисто нов ключ които седи ей така а старият е вече доста захабен.как да отворя ключа за да стигна до чипа. Помагайте!
Благодаря ви!
Последна промяна от pacoarabiata на Съб 19 юни 2010 12:21, променено общо 1 път.
Не е нужно да прехвърляш ампулата. Ключа подлежи на обучаване, стига да е от същия тип.
Иначе за разглобяването, трябва внимателно да нагрееш логото отзад с пистолет за горещ въздух и след като го отлепиш ще видиш отдолу една рапидка. Нататък е лесно. Самата ампула също е лепена в леглото си, но пак така се отлепва и тя.
Последна промяна от pedalchobaba на Чет 17 юни 2010 21:08, променено общо 1 път.
колега иди и дай 60 лева за програмиране.Така ще имаш нов и вършещ работа ключ и стар резервен.Ако ги разнищиш и двата няма смисъл.Става 1 и ако го загубиш колата ти ще стои 2 седмици където си я оставил.
Ама защо се занимаваш с глупости, като обучаването отнема не повече от две минути. Така или иначе, ако ключа не е от същия тип като твоя, дали ще го разглобиш или не е без значение. Няма да стане. Ако е същия, се обучава и процедурата дето си започнал е безпредметна. 60 лева? Я пиши едно лично на Vladko.
Иде и страшния Проблем!! ключовете отказаха и двата!!! централното не работи а смених само батериите на ключът и той отказа и какво направих с другия не знам но и той отказа.пробвах всички начини за обучаване които ги намерих в форума и не става. Помагайте!!!
Спокойно. Кажи сега какво точно си обучавал. Дистанционното на алармата или имобилайзера. В смисъл - колата пали ли с ключа без да гасне и само не ще да отвори дистанционно вратите или и двете не работят.
Какво означава "централното го няма"? Като заключиш с ключа от патрона, заключват ли се всички врати или не? Я опитай за препрограмирането да направиш това: viewtopic.php?f=6&t=187114&p=2144459#p2144459