Моят съвет към пострадалия колега е да сложи на комшийката една п*ш*а и ако се е справил добре, тя самата ще му купува нови гуми всеки сезон

theultimate написа:На това дередже сме точно защото правим всичко като индианци, не като европейци. Преди 4-5 години ми откраднаха телефон, който тогава си беше висок клас. Подадох жалба просто да отчета дейност - никакви надежди нямах. Намериха ми телефона и ми го върнаха след около една година, а този, който го беше върнал в заложната къща го обявиха за национално издирване, арестуваха го и след това го осъдиха, май отиде в поправ дома в Бойчиновци.....точно за някакви 200-300лв. 100% от полицията са отсвирили много хора, но могат и да вършат работа когато попаднеш на точния човек.
theultimate написа:На това дередже сме точно защото правим всичко като индианци, не като европейци. Преди 4-5 години ми откраднаха телефон, който тогава си беше висок клас. Подадох жалба просто да отчета дейност - никакви надежди нямах. Намериха ми телефона и ми го върнаха след около една година, а този, който го беше върнал в заложната къща го обявиха за национално издирване, арестуваха го и след това го осъдиха, май отиде в поправ дома в Бойчиновци.....точно за някакви 200-300лв. 100% от полицията са отсвирили много хора, но могат и да вършат работа когато попаднеш на точния човек.
MMX написа:theultimate написа:На това дередже сме точно защото правим всичко като индианци, не като европейци. Преди 4-5 години ми откраднаха телефон, който тогава си беше висок клас. Подадох жалба просто да отчета дейност - никакви надежди нямах. Намериха ми телефона и ми го върнаха след около една година, а този, който го беше върнал в заложната къща го обявиха за национално издирване, арестуваха го и след това го осъдиха, май отиде в поправ дома в Бойчиновци.....точно за някакви 200-300лв. 100% от полицията са отсвирили много хора, но могат и да вършат работа когато попаднеш на точния човек.
Е какво - броиш ли за успех това, че са ти го върнали след една година? Сигурно си стоял без телефон 1 година или си е запазил стойността след връщането.
theultimate написа:MMX написа:theultimate написа:На това дередже сме точно защото правим всичко като индианци, не като европейци. Преди 4-5 години ми откраднаха телефон, който тогава си беше висок клас. Подадох жалба просто да отчета дейност - никакви надежди нямах. Намериха ми телефона и ми го върнаха след около една година, а този, който го беше върнал в заложната къща го обявиха за национално издирване, арестуваха го и след това го осъдиха, май отиде в поправ дома в Бойчиновци.....точно за някакви 200-300лв. 100% от полицията са отсвирили много хора, но могат и да вършат работа когато попаднеш на точния човек.
Е какво - броиш ли за успех това, че са ти го върнали след една година? Сигурно си стоял без телефон 1 година или си е запазил стойността след връщането.
Просто казвам че ми свършиха работа. По-голямата част от чакането беше бюрокрация - защото телефона ми го бяха писали като доказателство по делото.
// малко ОФФ топик
Преди 2-3 години работех в Панаира в Пловдив и доста често си лафихме с полицаите там. Един път някакво цигане беше откраднало скъп телефон и собственика беше потърсил съответните органи, които пазеха изходите. Та приказваме си с един от полицаите и той ми каза по случая: "Абе ние сме се разбрали! Който си го намери от нашите за него си е."
Rad3v написа:Ixidor написа:// малко ОФФ топик
Преди 2-3 години работех в Панаира в Пловдив и доста често си лафихме с полицаите там. Един път някакво цигане беше откраднало скъп телефон и собственика беше потърсил съответните органи, които пазеха изходите. Та приказваме си с един от полицаите и той ми каза по случая: "Абе ние сме се разбрали! Който си го намери от нашите за него си е."
Тез полицаи от кое село са ?
ПП: Трябва да сте доста "гъсти" за да ти споделят такова нещо ;]
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: D@nko510644 и 48 госта