Нарязаха ми гумите

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: Нарязаха ми гумите

Мнениеот Luciano » Нед 20 юни 2010 12:00

Спрете войната.
Моят съвет към пострадалия колега е да сложи на комшийката една п*ш*а и ако се е справил добре, тя самата ще му купува нови гуми всеки сезон mhihi

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 20 юни 2010 12:11

theultimate написа:На това дередже сме точно защото правим всичко като индианци, не като европейци. Преди 4-5 години ми откраднаха телефон, който тогава си беше висок клас. Подадох жалба просто да отчета дейност - никакви надежди нямах. Намериха ми телефона и ми го върнаха след около една година, а този, който го беше върнал в заложната къща го обявиха за национално издирване, арестуваха го и след това го осъдиха, май отиде в поправ дома в Бойчиновци.....точно за някакви 200-300лв. 100% от полицията са отсвирили много хора, но могат и да вършат работа когато попаднеш на точния човек.

И аз мога да кажа същото.
Преди години обраха апартамента на баба ми. Взеха телевизора.... обадихме се в полицията, дойдоха свършиха си работата и си заминаха. След известно време се обадиха да отидем да си вземем телевизора... като ме увериха, че крадеца ще си понесе последствията.
Не сме диваци за да се разправяме за всичко по между си... има си ред и закони. Щом не иска някой да ги спазва, то тогава е точно като тези който плюете тук из форума.

Потребителски аватар
MMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MMX » Пон 21 юни 2010 10:52

theultimate написа:На това дередже сме точно защото правим всичко като индианци, не като европейци. Преди 4-5 години ми откраднаха телефон, който тогава си беше висок клас. Подадох жалба просто да отчета дейност - никакви надежди нямах. Намериха ми телефона и ми го върнаха след около една година, а този, който го беше върнал в заложната къща го обявиха за национално издирване, арестуваха го и след това го осъдиха, май отиде в поправ дома в Бойчиновци.....точно за някакви 200-300лв. 100% от полицията са отсвирили много хора, но могат и да вършат работа когато попаднеш на точния човек.

Е какво - броиш ли за успех това, че са ти го върнали след една година? Сигурно си стоял без телефон 1 година или си е запазил стойността след връщането.

Потребителски аватар
patco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот patco » Пон 21 юни 2010 12:53

Много неща могат да се случат на тая В4 - ка

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пон 21 юни 2010 19:42

MMX написа:

Е какво - броиш ли за успех това, че са ти го върнали след една година? Сигурно си стоял без телефон 1 година или си е запазил стойността след връщането.

Просто казвам че ми свършиха работа. По-голямата част от чакането беше бюрокрация - защото телефона ми го бяха писали като доказателство по делото.

Потребителски аватар
Alex_Heat
Автомобил: Audi TT
Двигател: 1.8T

Мнениеот Alex_Heat » Вто 22 юни 2010 2:02

Изчетох цялата тема и се смях на какви ли не предложения. Ще следя с интерес какво ще става занапред! Дано успееш да получиш възмездие, защото съм минал по този път.

Потребителски аватар
MMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MMX » Вто 22 юни 2010 9:38

Доколкото схващам резачът на гумите е изпълнител на поръчка. Не го оправдавам за мръсните му действия, но според мен поръчителят (поръчителката) е главният виновник и ако има последствия трябва да са за нея. Ако започнеш да се заяждаш с изпълнителя и да си правите взаимно номера, тая ще е безкрайно щастлива да гледа отстрани.

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Вто 22 юни 2010 10:41

theultimate написа:
MMX написа:

Просто казвам че ми свършиха работа. По-голямата част от чакането беше бюрокрация - защото телефона ми го бяха писали като доказателство по делото.

// малко ОФФ топик
Преди 2-3 години работех в Панаира в Пловдив и доста често си лафихме с полицаите там. Един път някакво цигане беше откраднало скъп телефон и собственика беше потърсил съответните органи, които пазеха изходите. Та приказваме си с един от полицаите и той ми каза по случая: "Абе ние сме се разбрали! Който си го намери от нашите за него си е."

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Вто 22 юни 2010 20:02

// малко ОФФ топик
Преди 2-3 години работех в Панаира в Пловдив и доста често си лафихме с полицаите там. Един път някакво цигане беше откраднало скъп телефон и собственика беше потърсил съответните органи, които пазеха изходите. Та приказваме си с един от полицаите и той ми каза по случая: "Абе ние сме се разбрали! Който си го намери от нашите за него си е."

[/quote]
Тез полицаи от кое село са ?
ПП: Трябва да сте доста "гъсти" за да ти споделят такова нещо ;]

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Сря 23 юни 2010 15:59

Rad3v написа:
Ixidor написа:// малко ОФФ топик

Тез полицаи от кое село са ?
ПП: Трябва да сте доста "гъсти" за да ти споделят такова нещо ;]

Ами "грижеха се за обществения ред" на изложението => пловдивчани?
Има ли значение след като навсякъде са корумпирани? Или смяташ, че в големите градове са по-свестни? :wink:

ПП: И не, не бяхме никак гъсти. Този специално го виждах за пръв път. Работехме нещо като охрана и може би реши, че сме от "техните". :не:

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Чет 28 окт 2010 1:09

Колега какво се случи в крайна сметка? :roll:

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Чет 28 окт 2010 18:27

// малко ОФФ топик
Преди 2-3 години работех в Панаира в Пловдив и доста често си лафихме с полицаите там. Един път някакво цигане беше откраднало скъп телефон и собственика беше потърсил съответните органи, които пазеха изходите. Та приказваме си с един от полицаите и той ми каза по случая: "Абе ние сме се разбрали! Който си го намери от нашите за него си е.

:063: :063: :063: ,това няма как да се случи.
Лично съм присъствал на случай на който полицай връща телефона,защото се оказа краден и после издирен,най интересното е ,че телефона беше купен от магазин с фактура и всичко останало и полицая беше като гръмнат като го привикаха и му казаха.
След този случай телефони си купува само от магазини на БГ-операторите.

Не ги мислете за толкова тъпи полицаите.

miro82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miro82 » Нед 31 окт 2010 19:22

Не бива да се стига до физическо отмъщение защото това ще води до постоянна война с побои чупене на коли и палежи.
Иди у тях и си поговорете но без заплахи и насилие.
Покажи му че знаеш че е той и му кажи после да не се занимава с теб.
Имах подобен случай тук във Варна и въпреки че на чичо ми му е кръстник на сватбата един много известен да не кажа най-големия подземен бос на Варна и сме приятели не се възползвах от приятелството си с него а се разбрахме като мъже с мухльото направил зулума повече да не си правим мизерии.
Насилието води след себе си само насилие.
Кажи му че го познаваш и знаеш какво е направил и кажи същото и на поръчителката.
Наздраве да сме живи и здрави.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”