Проблем с паленето на Голф 3 1.9 ТДИ
- vwgolf31
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с паленето на Голф 3 1.9 ТДИ
Карам си колата от 1 година. От време на време на таблото ми светва една жълта контролна лапма с една навивка.Забелязвам, че като светне и угасне, колата си пали веднага без проблем. Но по някога светва и не угасва и колата не иска да запали
. След известно време се оправя, угасва контролната лампа и пак си пали. За сега ми се е случвало 3 пъти за 1 година. От коя част е проблема. Сериозно ли е? ПОМОГНЕТЕ МИ!

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Re: Проблем с паленето на Голф 3 1.9 ТДИ
Абе не е сериозно карай си и си свиркай .... Опссс ма чакай , ти неможеш да караш
хихихиих
Колега ! - След като компа ти "реве" , че не му урдисва нещо, просто го закачи на диагностика , да си излее мъките !

Колега ! - След като компа ти "реве" , че не му урдисва нещо, просто го закачи на диагностика , да си излее мъките !
- dimitar75
- Автомобил:
- Двигател:
Тази лампа е за подгряване. Зимата свети по-дълго време за да можеш да запалиш. Ако не си чакал да подгрее и да угасне, е нормално да не запалиш от ряз. Ще чакаш да угасне и тогава ще палиш. Също така тази лампа свети и когато имаш някакъв проблем с контролерите на колата, но тогава почва да мига постоянно.
- vwgolf31
- Автомобил:
- Двигател:
Днес ходих в сервиза и ми оправиха колата. Тази лампа е за един подгревател, който се намира под волана, вътре в купето. Оказа се, че лампата не свети, а само междука с не пълна светлина. Беше се разпоила една връзка в нагревателя. Споих я и се оправи. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега , извинявай за въпроса . Какво точно подгрява този подргревател под волана?!.
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
vwgolf31 написа:Днес ходих в сервиза и ми оправиха колата. Тази лампа е за един подгревател, който се намира под волана, вътре в купето. Оказа се, че лампата не свети, а само междука с не пълна светлина. Беше се разпоила една връзка в нагревателя. Споих я и се оправи.
това сериозно ли го говориш?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ifidik написа:vwgolf31 написа:Днес ходих в сервиза и ми оправиха колата. Тази лампа е за един подгревател, който се намира под волана, вътре в купето. Оказа се, че лампата не свети, а само междука с не пълна светлина. Беше се разпоила една връзка в нагревателя. Споих я и се оправи.
това сериозно ли го говориш?
Май да като го гледам колегата сам си вярва.

- Kung_Fu_Panda
- Автомобил:
- Двигател:
това е от последните 3ки с подгрев на капачките на колената бре, само GT изпълненията имат тая екстра и то тези за швейцарския пазар
уцелил си на екземпляр колега, поздравления, де и ний тоз късмет да имахме
уцелил си на екземпляр колега, поздравления, де и ний тоз късмет да имахме
- vladitdrv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не ги слушай колега,баджак си правят и аз съм виждал такъв реотан!Като е много студено зимата размръзява волана че трудно се върти иначе!

- vwgolf31
- Автомобил:
- Двигател:
Смейте се колкото искате...

Имам и аз същият проблем само ,че несвети постоянно а ми мига докъто работи релето и в последно време когато почна да ми мига лампичката стана и по дтурдно паленето .
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!
Голф 3 1.9 ТД 96г. 75к.с.
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!
Голф 3 1.9 ТД 96г. 75к.с.
- vwgolf31
- Автомобил:
- Двигател:
Явно не можете да ме разберете и ми се смеете напразно. Нямам предвид нагревател на волана или някаква подобна глупост. Исках да споделя, че тази лампа е за нагревател и ми го споиха, и нещата се оправиха. А нагревателя ми го извади от под една пластамаса, която се намира в купето, между волана и педалите, точно по средата, някъде където Ви се падат коленете докато сте в седнало положение. По-подробно не знам как да се изкажа. Надявам се този път да сте ме разбрали правилно! Успехи! 

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Бушуниерата може би имаш предвид? А може би не нагревател ами реле или бушон.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re5Pec7 написа:Бушуниерата може би имаш предвид? А може би не нагревател ами реле или бушон.
Не може би а направо си е релето или бушона на свещите

Върни се в “Дизелови агрегати”