ще давам на мошенците от шел пари за оцветена вода - наиш кога.....на тия и вестника им е мента и кафето 4 цедка....а бенза им е смях през сълзи...
Teчност за чистачки?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
аз си купувам от Била препарат за почистване на прозорци (домашни не автоІ от най-евтиния дето е 70 стинки - купувам си 3 по 500 мл. сипвам си в казанчето дето е 5 кила и доливам с вода - чисти перфектно не маже и мирище супер
на вкус не съм пробвал как е
ще давам на мошенците от шел пари за оцветена вода - наиш кога.....на тия и вестника им е мента и кафето 4 цедка....а бенза им е смях през сълзи...
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Ох, напомня ми това с верото за случая, в който сипах веро в казанчето, но не го тествах дали ще се пени. В движение пуснах обилно вода, последвано от пуснати на макс чистачки. Чак задното стъкло се покри в пяна
, естествено, отбих веднага, за да не се претрепя
Аз ползвам лятната течност на Рекс и съм много доволен, чисти добре, има специфичен аромат, който обаче не се харесва на всеки(баща ми ме пита например на какво "смърди" в колата ми
)
За хоум мейд течностите знам, че тябва да се внимава, защото:
- скапват понякога боята
- съсипват перата на чистачките, ако са гресивни към гумени изделия
Аз ползвам лятната течност на Рекс и съм много доволен, чисти добре, има специфичен аромат, който обаче не се харесва на всеки(баща ми ме пита например на какво "смърди" в колата ми
За хоум мейд течностите знам, че тябва да се внимава, защото:
- скапват понякога боята
- съсипват перата на чистачките, ако са гресивни към гумени изделия
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Аз в момента съм със смес от спирт, вода и TEST/препарат за миене на съдове/ последния е с високо съдържание на сода каустик и затова съм го разредил прилично да не ми скапе лака на боята. Но дори и така мушички не се мият от стъклото, като резултат обаче се размекват добре и като спреш колата, с една гъба всичко лесно се избърсва 
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
На теория никое свястно "веро" не би трябвало да скапва боята, но на практика това не е така- за производството му, като и за шампоана се ползва основа, неутрализатор, ароматизатор и оцветител. Скъпия неутрализатор(важно е РН на средата и трябва да се контролира постоянно в процеса на производство) масово се замества с обикновенна готварска сол
която по- трудно реагира(ако ви се е случвало като отворите "евтино" веро или шампоан и да видите нещо кристализирало около капачката- сол е) и разтвора не е с неутрално РН, а това е опасно както за боята, така и за кожата на човек.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз миналата година купувах от Практикер едно флаконче за около 5 лева. Има с най - различни аромати, които наистина си миришат на това, което пише на тях. Разделено е на две части. Горната част представлява дозатор, достатъчен за 3 литра мисля, не се сещам вече. Пълни се дозаторчето със стискане на долната част и после се излива в резервоара за чистачките. Долива се с вода. Много е икономично и поне според мен върши доста добра работа. Мисля да си купувам за мен, така че след като това се случи, ще напиша марката, от къде и за колко съм го купил.