MK4 GTI - IHI VF30
- gad3n_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: МК4.К04 - снимки 9 стр.
кулера е ужасно изрязан според мен ... смао не разбрах защо рязахте като си се събира перфектно на всички голфове и А3-ки без никакви грижи само гредата се мести мъничко напред и кулера влиза под нея без грозотии ... ама тва си е лично мнение да не се обидиш
- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
е то човек неможе да разбира от всичко ( и да пишеш грамотно и да правиш коли ).
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
mirogti1983 написа:само незнам ти като голям " инженер " как с к03 си разплакал некви бегачки като с това децко турбо неможеш да искараш и 200 коня.
Колегата е написал Т3, не К03

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма смисъл да му казваш на колегата като не чете какво се пише, а направо с нападките и тн, просто исках да кажа, че от личен опит колата без настройки не се счупи 
А за мен персонално, ако имах в момента 1.8т никога нямаше да се занимавам с тези турбини-к03 и к04,продават се на доста хубави цени колектори за Т3/Т4, после пак даваш пари за дюзи,пътища,кулер,мапване,генерации и тн, като си дал 700лв за турбо с още 500лв си готов с колектор и турбо(за 280-300кс)и така, но като надуе на 3-та си е друга бира на 1.5!

А за мен персонално, ако имах в момента 1.8т никога нямаше да се занимавам с тези турбини-к03 и к04,продават се на доста хубави цени колектори за Т3/Т4, после пак даваш пари за дюзи,пътища,кулер,мапване,генерации и тн, като си дал 700лв за турбо с още 500лв си готов с колектор и турбо(за 280-300кс)и така, но като надуе на 3-та си е друга бира на 1.5!

- kirilex
- Автомобил:
- Двигател:
И аз мисля че доста грозно е монтиран кулера но да върши работа па красотата на 2ро място, ръкавицата е хвърлена оправяй по бързо колата......
Ми честно да ви кажа, в началото и аз си мислех, че работата с кулера е зле, обаче като се позагледах малко, като се повозих и видях как хората гледат с любопитство. И че колата е нещо по-различно от поредната 4-ка на пътя, реших да го оставя така. Преди това бях решил да взимам броня от Р32 и да го мъчим да го скриваме.. Да не забравяме все пак, защо е тунинга. За да сме по-различни от другите коли 
Общо взето съм много доволен от всичко! Тук таме се изпускам да надуя на 0.2-0.3 бара и да чуя, как от колата се чува "пффсссс...", горя от нетърпение да видя как стрелката стига до 1.2-1.3 бара...
А относно "майстора", незнам дали ще благоволи да ви светне, как с по-голямо турбо, по-голям кулер изкара по-богата смес, но тя е факт и беше прав за всико! Да не ви казвам на какви цени просто е купувал масла, маслени филтри, правил даун-пайп и още доста, за които незнам. Като гледам, разписката, само ще ви спомена, че великото, сложно и тежко "преправяне на маслени магистрали" струва 35лв.

Общо взето съм много доволен от всичко! Тук таме се изпускам да надуя на 0.2-0.3 бара и да чуя, как от колата се чува "пффсссс...", горя от нетърпение да видя как стрелката стига до 1.2-1.3 бара...
А относно "майстора", незнам дали ще благоволи да ви светне, как с по-голямо турбо, по-голям кулер изкара по-богата смес, но тя е факт и беше прав за всико! Да не ви казвам на какви цени просто е купувал масла, маслени филтри, правил даун-пайп и още доста, за които незнам. Като гледам, разписката, само ще ви спомена, че великото, сложно и тежко "преправяне на маслени магистрали" струва 35лв.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С какво масло я караш колата 5W30 MOTUL
?

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Няма ли все пак да споделиш кой е майстора 

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:

те снимките са си 6
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Винаги ще има доволни и недоволни. Това ми е напълно ясно. На когото съм могъл съм му обърнал внимание и съм направил всичко възможно да е доволен. Винаги е допустимо да има изключения. Важното е пича да си направи колата така, че да го радва. Дай една карта на тая турбина и ще ти кажа долу горе колко коня можеш да изкараш по всяко време. Карти се четът лесно, но дали отговаря турбото на картата.. вече е друго.
- kirilex
- Автомобил:
- Двигател:
Почвам да нямам търпение за старта ,който ще бъде много успорван заради по голямото турбо в негова полза ,но пък лекия маховик и по късите ТТ скорости също ше имат значение..........

Кирилекс, най-вероятно победата ще е за теб. Турбото ще е на 1.2 бара и си мисля че конските сили ще са малко под 200. То ще си покаже. Също така гумите ми са слаби. Мишелин Примаси. Но са уникален боклук, на всеки който съм казал, че на първа тръгвам без проблеми, и като бутна втора и почвам да въртя гуми до 120 ме гледа ей така.
А щом си и с къси скорости, работата е ясна.
Mario_lud с неговия АБФ и къси скорости от пасат си ме пляскаше редовно от място.
Обаче гонки не отказвам, дори да знам крайния резултат

Mario_lud с неговия АБФ и къси скорости от пасат си ме пляскаше редовно от място.
Обаче гонки не отказвам, дори да знам крайния резултат

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Мн добре си набира колата 80-140 за 7 секунди при нормално леко натискане без душманско газене идеално е
Тва са 2-ра и 3-та нали?

Тва са 2-ра и 3-та нали?
и малко от 4та ама имаше куки на края на бояна. До към 160 е на първото клипче.
Поздрави и лека вечер за сега, ще се откъсна от форума за тази вечер
Поздрави и лека вечер за сега, ще се откъсна от форума за тази вечер