Моя сензор от както имам колата (пасат б5) (30тина хилки) в момента е на 175 някъде не съм го спирал освен по грешка или зимата, за да не ми скъса перата. Нито имам проблем, нито трябва да се "активира" след всяко палене, а по отношение на това до колко е полезен или колко пъти вали през лятото много не ме интересува, въпроса е в това, че е глезотийка и е там, за да работи.
Ще Ви разкажа най-интересната случка - прибирам се от Румъния аз и на отсечката Габрово - Казънлък (още в началото на отсечката) карам си аз и изпреварвам "камаза". Точно в момента, в който се появи кола отпред на завоя и се видя колата пред камиона, самият той мина през една огромна локва, която естествено се изцеди на предния ми прозорец и ме остави с нулева видимост, кое да хванеш първо спирачката или чистачките, докато го измисля - 1 секунда, чистачките вече се връщаха в начално положение, прецених скороста на отсрещния автомобил, който летеше буквално и нацепих спирачка да се прибера зад камаза, защото тупана се беше залепил зад колата отпред. Да бъда откровен не знам какво щеше да стане без сензора, а и не искам да знам, защото и аз карах бързо. Беше си приключение.
Та измий си "джама", излей една вода и ако не се включат (работят и на място, но първата активация на чистачките иска повечко вода от леко напръскване) направо нов сензор от някоя морга и да не ги оставяш да ти чупят ръцете с нереални цени, а и преди това приготви обстановката, за да го тестваш на място.
Хайде дано тръгне, че да те питат по светофарите "ауууу ама как така"

Хайде със здраве!