Здр. От догодина ще поставят камери на местата за ГТП. Съмнявам се, че това може да спре изобретателният българин да заобиколи новите правила. Все пак едно нещо ми е любопитно-след като на пробан-бутан и метан автомобилите замърсяват по-малко околната среда защо това не се признава на ГТП? Спомням си последният ми "сериозен" преглед на моето Б3. Много вредни емисии казват, извън всякакви норми били. Ами да, колата е на 18 години, заводски няма катализатор няма как да е друго яче.
Знам, че много от колегите повечето време карат на газ и сигурно и те са се питали за същото. Според производителите на газови уредби тези системи в белите страни се стимулират и толерират от държавата. Другият вариант - германския модел, заплащане по 2500 марки за всяка предадена в моргата бричка, и разбира се нормален стандарт на живот.
Колеги, вие които сте на газ,икономисти като мен

бихте ли споделили инфо по темата - дали е възможно явяване на ГТП на газ, измерване на показатели и евентуално има ли начин да се направи най-накрая в тая наша държава нещо добро за хората?