hooligans написа:Айде стига с това там в София сте добре , тука сме зле ..
Тука живота е 5 пъти по скъп , отколкото при Вас
престанете с тези глупави сравнения
И кое ви е скъпото колеги?Колко ви е хляба,яденето,че имате една квартира скъпа и ревете като вдовици за х...Айде да не се гледаме и да се лъжеме.Мога да го кажа,защото съм живял в голям град,не е тайна кой е,Пловдив.Искате ли дави кажа,докато хляба беше там с години 40-70стотинки,тука в Хасково беше 1,20,най евтиния

Ами и не само него,другите храни,цените,като идвах на гости тука,изпитва шок и ужас.Ето още един пример,като се преместих през 2008г ми трябваше една вик част за пералнята,в последната квартира в филибето,също копувах същата част,на цена от 60ст,да,ама тука беше 1.40,или можеби и 1.50,не си спомням кое точно беше,при възмутението ми за тази цена,ми отговориха най просто,ако искаш,обиколих всички магазини,таратанци за по евтино.Друго,квартири,нали имах семейство и дете,трябваше да съм самостоятелен,така една гарсониера в Хасково,вървеше към 150лв.Така а в Пловдив пак към тази цена,в зависемост от квартала,стигаше и до 200лв.Айде сега да си поговорим за заплати,опааа,там у големото село,заплатите тръгват от 700 нагоре,тука една мизерна заплата е в порядака на 400-600 и то 600 е най високото и много,много рядко,особено сега с тази криза,вече я няма тази заплата,паднаха и са на по 300-400лв .Така,мисля че повече доводи не е нужно да давам,само да вмента,един голям проблем в малките градове,а имено транспорт,дали до работното място,дали някаде другаде,особено ако трябва да пътуваш до работата

нередовно,ако има,а ако няма,ами с личен автомобил.Спирам до тук и ще помоля,че няма смисъл от по наташен спор,забелязвам,че все горе на високото,сте онеправдани,блъскани от живота,Престанете,няам смисъл,не пасем трева и не ядем доматите с колците