Добавка за масло?
- Casamia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Добавка за масло?
Колеги, тези добавки препоръчват ли се от самите производители?
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
с тая компресия си за сегменти по клига дават 10-11 ти 13 извади значи вкарва масло през сегментите.
може колега,ще покарам сега с добавка и ако разхода на масло не намали ще сменям сигменти
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Компресията ти е бомба!Толкова трябва да бъде!Почнете да правите разлика между компресия и степен на сгъстяване!А ти колега смени ли си гумичките на клапанчетата??? Само не си разглабяй мотора защото освен ако колата не е ЗВЕРСКИ прегрявана няма как да си за сегменти!
колега гумичките ги сменях наскоро но нямаше ефект,и на мен не ми се отваря мотора та затова мисля разни алтернативи,а тази добавка вече двама приятели я ползваха,на ауди и на пежо и са много доволни,да видим и при мен дали ще помогне,добавката е "Ресурс"
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Вижте тогава водачите на клапаните!
- ELEGATOR
- Автомобил:
- Двигател:
Колега виж и тази добавка, голяма реклама и правят - http://moto-guard.com/
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
колега щом искаш да минеш по тънко си е твоя работа но според мен пак ще опреш до отваряне рано или късно за да си сигурен.
а може ли да те попитам къде сменя гумички?
а може ли да те попитам къде сменя гумички?
- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Личното ми мнение е,че добавките са временно решение на проблема.
Добавката решава само и единственно малките проблемчета,но... толкова масло да ми изчезва, изгаря или каквото и да е си е голям проблем.
Така или иначе рано или късно ще стане лошо.
Добавката решава само и единственно малките проблемчета,но... толкова масло да ми изчезва, изгаря или каквото и да е си е голям проблем.
Така или иначе рано или късно ще стане лошо.
колеги вече минах 700 км от както сложих добавката и ефекта е че не се наложи да долея и капка масло!!!а колегата dangi_ме пита за гумичките,сменях ги в пещера при Пецата,момчето работи много добре и понеже му висях на главата докато ги сменяше та видях цялата процедура
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
tokaii написа:колеги вече минах 700 км от както сложих добавката и ефекта е че не се наложи да долея и капка масло!!!а колегата dangi_ме пита за гумичките,сменях ги в пещера при Пецата,момчето работи много добре и понеже му висях на главата докато ги сменяше та видях цялата процедура
ясно колега Пеци го познавам и аз лично,съгласен съм че работи много добре.Неговото мнение какво беше?
По отношение на пробегът ти мога да кажа само покараи още няколко хиляди и тогава ще коментираме,но ако се окаже че ефекта е само временен както говорихме от началото -тоест няколко хиляди бъди честен и си кажи:)
Зделка?:)
ще напиша естественно,а колкото до ефекта,не се знае колко дълго ще е така,във всеки случай на всяка смяна на маслото ще трябва добавка,но понеже се охарчих за газов инжвкцион та затова за сега ще отложа сигментите и ще покарам така.
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
дано ти изкара по дълго да се поизплати газовата. 

често срещан проблем е да се износват само маслените сегменти на тез VW от личен опит го знам ,при тази компресия 13 .. невиждам др какво може да е при положение ,че колата върви с 180 км. сменяй маслените сегменти ,напасни клапаните и ще видим тогава резултата 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”