относно 1,8 т , и аз мисля че са прехвалени... пусках се с ауди а3 1,8 Т уж не сток ( гърми отзаде огин кефи се онзи пич)
пускаме се КР-а му върви на предната врата..... според мен варианта е абф -читав, и хубави скорости....
2е-към абф проект red_fire..лек тунинг-чип+спотрен колектор
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: някои иска ли да помогне за нов проект от 2е-към абф
колеги засега харесах един абф за 700 лв с всичко за слагането.комплект.
но незнам как стоят нещата с документите някои знае ли какво ми трябва като документи и после в кат какво да правя?
но незнам как стоят нещата с документите някои знае ли какво ми трябва като документи и после в кат какво да правя?
-
- Автомобил:
- Двигател:
според вас колко ще е да ми се сложи абф-а като цена..4е тука чувам..300-500-1000.и така и неразбрах около коя сума да се движа.
последно маи ще е абф за-700лв
слагането незнам колко-???-имам кам 600 и малко за слагането-без препродаването на старото 2е.
и моя да продам за 400-500 лв с всичко.
мисля тези дни да деиствам леко.
последно маи ще е абф за-700лв
слагането незнам колко-???-имам кам 600 и малко за слагането-без препродаването на старото 2е.
и моя да продам за 400-500 лв с всичко.
мисля тези дни да деиствам леко.
-
- Автомобил:
- Двигател:

и моя отговор Съобщение

много благодаря колега, в положението което сам изпаднал твоята помощ е добре дошла.
тези дни ще ти кажа със сигурност и си добре дошъл.засега реших аз да сложа новото сърце..сам в моя гараж.и да направя тема много добра и подробна,пална с снимки даже и видео.засега сме аз и едно момче което е слагало абф и вр6,но има няма да можем само двамата но с теб нещата ще са други.тако тръгна ще ти пиша да се видим,запознаем,и да пием по нещо.мерси пак жив и здрав.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: някои иска ли да помогне за нов проект от 2е-към ???
колеги офертата отправена към мен е!!!
viewtopic.php?f=44&t=210503-бартер за този голф вр6.
аз давам моя голф + 1500 лв.и взимам неговия!!! как ви се струва офертата????
ако някои знае нещо повече за голфа да пише. + и - всичко е от полза.
viewtopic.php?f=44&t=210503-бартер за този голф вр6.
аз давам моя голф + 1500 лв.и взимам неговия!!! как ви се струва офертата????
ако някои знае нещо повече за голфа да пише. + и - всичко е от полза.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: някои иска ли да помогне за нов проект от 2е-към -виж 3 стр
Не те съветвам.
Тоя голф беше на кой ли не и доколкото знам има някакъв проблем мотора.
Ако сложиш АБФ ще можеш да го регистрираш без проблем, но мотора трябва да е с документи!
Минава се техностест, за да видят, че вс. е ОК, там са към 200лв. доколкото знам и след това с протокола в кат за нови талони.
Тоя голф беше на кой ли не и доколкото знам има някакъв проблем мотора.
Ако сложиш АБФ ще можеш да го регистрираш без проблем, но мотора трябва да е с документи!
Минава се техностест, за да видят, че вс. е ОК, там са към 200лв. доколкото знам и след това с протокола в кат за нови талони.
-
- Автомобил:
- Двигател:
значи голфа не е читав така ли?
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
много по-добре отколкото да вземеш някой мотор насипно. Нито можеш да го заведеш на диагностика, нито да го чуеш поне... Ако тръгнеш да слагаш вр6 на твоя и да се изчистят всички проблеми, тия пари доникъде няма да ти стигнет. ВР6 има разлика в окачването спрямо твоята- стабилизираща щанга, шарнири, тампоните на макферсона са други(по прицип са усилени), поведението би трябвало да е друго... Естествено и спирачките... Няма да сменяш/преправяш изпускателна система... Искам да кажа че не е само мотор.
Направи един завой, виж ще ти пасне ли като кола и ако е читава действай
Направи един завой, виж ще ти пасне ли като кола и ако е читава действай

-
- Автомобил:
- Двигател:
така ще стане..ако ми хареса ще се мятам.....преди да го взема ще има гиагностика и ще отида при никси да го погледнат. ама малко не ми се разделя с моя голфак.

Нямам кво да му мислиш,ти ако си въобразяваш ,че ще метнеш в коша един АБФ и готово много се лъжеш
Знаеш ли ,че в 80% от случаите когато присаждаш друг мотор има проблеми които е доста трудно да изгладиш. Примери мога да ти дам доста,наскоро колега от Търново сменя мотора на голфа си,сложи АБФ които си вървеше отлично в старото купе докато при него имаше проблеми в началото които незнам дали е изчистил все още,друг пример: свалихме отлично работещ мотор 9А от корадо и един приятел го сложи в голфа си Г2,все още има известни затруднения да го накара да върви както в корадото. Лично аз имах доста затруднения докато подкарам както трябва ВР6-та която сложих в моето купе,а да ти кажа колко неща съм сменил освен "пълния комплект нужен за поставяне"
(двигател кутия инсталация и компютър) единственото което остана от старата кола бяха ламарините,като дори се наложи да сменя дори предния капак защото ВР6 е доста по висок мотор. Ето защо върви виж колата която ти предлагат и ако е в що годе прилично състояние и има задоволителен вървеж,а като гледам обявата колата върви повече от добре щом дава ниски 14-ски на 400м по принцип нормален здрав ВР6 2.8 в купе на Корадо дава 15,1сек на 400м пиша за Корадо защото не съм се интересувал за Г3. Отиваш пробваш,засичаш ако трябва и ако написаното отговаря на истината сменяй колите без да се замисляш 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе не си продавай голфа бе, полудя ли? Като го гледам колко е лачен и стегнат, едва ли ще намериш втори такъв пък бил и той вр6 или абф.Събери си пари и тогава мисли.И незнам какво не ти харесва в твоята машина - кара те от точка а до точка б... както гледам е 115 коня. Перфе е, но ти си знаеш.Моят съвет е да не си продаваш колата, после да не плачеш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Отправено към момчето с ник red_fire : ПриятелЮ от днес 09.07.2010 г. моя двигател с мойте скорости, с мойта инсталация, с мойте жила,с мойте педали,с мойте колектори вобще моя комплект за трансплантация от моята кола за теб и само за теб струва 1200 лв. за всички останали в този форум ще е 800 лв ,но спецялно за теб ще е 1200 защото си най-серьозния пич на света и не обичаш да връзваш тенекии! Освен това незнам какъв човек трябва да си ,че да искаш да купуваш двигател за Х на брой пари и да се свениш да завартиш един умрял телефон за 40 стотинки, незнам какъв човек трябва да си за да поемаш твърд ангажимент за среща и да връзваш N-та на брой тенекия! Просто благодаря ти най-съредчно за корекното отношение!
Такаче може модераторския екип да не му се изкефи на това мнение ,но то отговаря на твоето отношение към мен в последната седмица!
Такаче може модераторския екип да не му се изкефи на това мнение ,но то отговаря на твоето отношение към мен в последната седмица!
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
mladej_it написа:... може модераторския екип да не му се изкефи на това мнение ,но то отговаря на твоето отношение към мен в последната седмица!
незнам дали ще се изкефи, ама се чух с продавача за едни амортисори... и не е необходимо много време, за да се разбере, че много точен пич. Иначе историята с мотора не е много приятна... толкова, без да вземам отношение.
Успех, на единия колега с разпродажбата, на другия с колата...
-
- Автомобил:
- Двигател:
наистина колегата mladej e прав..и аз излезнах некореттен
,за което аз му се извинявам и тук и на лс.но има едно но!!!
след като се чух с него..имах предложение за друг оглед.а мом4ето което ми го предложи идвал към мен,в същото време ми спират телефона. даже когато говорих с момчето с вр6-цата му казах че имам работа и да сваршим по барзо,4е имам и друга оговарка..момчето доиде с вр6-цата и аз бях толко ефектиран 4е съм в вр6 които аз искам толко много 4е забравих за времето....наистина излязох не коректен и си го признавам ,но аз съм сериозен-просто 0бстоятелствататака се стекоха. пребрах се в 23 в нас и вече нямаше смисъл да званя на колегата.
извинявам се пак
.

след като се чух с него..имах предложение за друг оглед.а мом4ето което ми го предложи идвал към мен,в същото време ми спират телефона. даже когато говорих с момчето с вр6-цата му казах че имам работа и да сваршим по барзо,4е имам и друга оговарка..момчето доиде с вр6-цата и аз бях толко ефектиран 4е съм в вр6 които аз искам толко много 4е забравих за времето....наистина излязох не коректен и си го признавам ,но аз съм сериозен-просто 0бстоятелствататака се стекоха. пребрах се в 23 в нас и вече нямаше смисъл да званя на колегата.
извинявам се пак