MK4 GTI - IHI VF30
- kirilex
- Автомобил:
- Двигател:
Re: МК4.К04 - снимки 9 стр.
Интересно аз пиквам на 1.3към 4400 и после държи до 5500 1 бар след тва 0.8 и съм 193 на гуми 320 330 нютона, надуй до 1.1 1.2 по добре ще е
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
175 к.с. и 320 НМ на мотор или на колела?
На колелата са.
Днес сутринта имах шанса да я покарам, по празните Софийски улици. Тоя бул. България ми се видя като малка тясна пресечка по едно време... осовата линия почна да се замазва... върви си колата и то прилчно

Днес сутринта имах шанса да я покарам, по празните Софийски улици. Тоя бул. България ми се видя като малка тясна пресечка по едно време... осовата линия почна да се замазва... върви си колата и то прилчно

Ами всички ти казахме, че с к04 няма да изкараш кой знае какви коне. Радвам се, че си признаваш и си се извинил най важно. Само газ оттук нататък.

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
На мен лично 320 НМ на колела ми се виждат доста за това турбо, от друга страна само 175 к.с. се обясняват явно от това че тия 320НМ ги държи много малко в оборотния диапазон и после рязко падат, един вид сетъпа в момента е малко като дизел, много момент в ниски обороти в голямо умиране в качването на оборотите. От друга страна тия 320НМ ми се вижда че идват с голям лаг, чак на 3600 об. при толкова малко турбо.
Знам 1.8Т-та с подобен въртящ момента които са над 300 к.с., но просто момента го има до 7000-7500 оборота и от там, съвсем друга мощнот и вървене.
Интересно да я замериш на 400 м сега как ще се представи.
Знам 1.8Т-та с подобен въртящ момента които са над 300 к.с., но просто момента го има до 7000-7500 оборота и от там, съвсем друга мощнот и вървене.
Интересно да я замериш на 400 м сега как ще се представи.

Шпеки, както написах и по-горе, ще се мъчим да изцедим още от това турбо, все още не си признавам, че неможе повече
МК4, ако искаш можем да я замерим с Г-тека. Нали ти имаше такова нещо

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
sk. написа:На колелата са.
Днес сутринта имах шанса да я покарам, по празните Софийски улици. Тоя бул. България ми се видя като малка тясна пресечка по едно време... осовата линия почна да се замазва... върви си колата и то прилчно![]()
![]()
На колелата на кое дино? В Пловдив ли?
sk. написа:Шпеки, както написах и по-горе, ще се мъчим да изцедим още от това турбо, все още не си признавам, че неможе повече![]()
А повече не могат ли да вдигнат налягането или турбината няма да го понесе.
Проблема е че неможе да задържи бууст-а. А след 4500 оборота е нека бъде тишина. Затова се съмняваме в гърнетата, може би не смогват, нз.. Иначе мегдан има до 1.5 бара ще издържи сигурно
На диното в Пловдив е мерена и правена колата. Чух че било леко "песимистично" настроено това дино 

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Песимистично?!
Точно щях да кажа, че тва са ти коне на мотора.

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма да издържи на 1.5бара според мен, те за истинските ККК К04/02? казват, че не са препоръчителни такива налягания, така, че не се лакоми за да не го счупиш...
Kozunak написа:Песимистично?!Точно щях да кажа, че тва са ти коне на мотора.
Е няма как, той нали написа че му върви повече отпреди. А е бил с чип.
Не бях с чип а с ремап от ХЕЕД
Беше около 135кс на колелата. Говорихме с колегата МК4, да замерим в петък едни 400м.
Бтв за тия динота едно читаво не съм чул да има...
Все на някой нещо не му харесва. На Келеша било преувеличавало, на ХЕЕД и то лъжело, на Маднес пък било на мотора.. човек да незнае къде да си закара колата вече 

Бтв за тия динота едно читаво не съм чул да има...

- gad3n_
- Автомобил:
- Двигател:
или просто на хората не им харесват резултатите
на маднес диното е вярно мерени са много коли някои почти чисто нови и си вадят конете по книжка +/- 1-2 коня ... иначе диното мери коне на вала а не на колелата!!!