! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Dead man » Сря 14 юли 2010 16:39

Аман от хора,които карат и не използват МИГАЧИТЕ СИ !!!! :banghead: :banghead: :beat_butt2 :dummy: :horror:

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Чет 15 юли 2010 8:58

Мигачите не се използват масово не си ли свикнал. mhihi
Скоро карах зад един на който не му работеха и двата стопа и замалко да му влезна в багажника. :dummy:

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Чет 15 юли 2010 9:54

Мда то това за мигачите... трябва да си гадател... да хвърляш боб за да предвиждаш маневрите на такива сульовци дето не използват мигачи или кой знае може и да не им работят... Колкото до стоповете си спомням карах зад един, не помня маркатата на колата (все едно), та до колкото видях му светеха стопове и габарити, и имаше 3-ти стоп които мигаше та карам си аз карам си, по едно време оня натиска ряско спирачки, при което 3-тия му стоп спря да мига и остана за постоянно светнат. Викам си ко стаа тука тоя да не си е приспособил стоповете като светлина за мъгла и да си е сложил тоя кирливия 3-ти стоп :roll: ама още малко що не му влязох в багажника да го питам: "Как си? Какво правиш? :D" :screwy

Потребителски аватар
ogogin
Автомобил: Vw Golf MKV
Двигател: BWA

Мнениеот ogogin » Чет 15 юли 2010 9:59

fill написа:Мигачите не се използват масово не си ли свикнал. mhihi
Скоро карах зад един на който не му работеха и двата стопа и замалко да му влезна в багажника. :dummy:

Лошото е че след като му влезеш в багажника, стоповете вече нямада работят и тогава ходи доказвай..... Има ги много такива!

Потребителски аватар
G-HELL
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Чет 15 юли 2010 11:24

ogogin написа:
Лошото е че след като му влезеш в багажника, стоповете вече нямада работят и тогава ходи доказвай..... Има ги много такива!

То каквото и да стане, който е отзад е виновен, а понякога нещата изглеждат толкова спорни и все пак има едно нещо където се нарича дистанция :wink:

Интересно ми е, ако някой ме нацепи отзад дали не би пробвал да се оттърве като каже: "Те стоповете му са черни, затъмнени... и не се виждаха..." :dummy: :a boi de :hmmmm Защото където е секцията на стоп светлината даже по-леко съм опушил от колкото целия стоп като цяло, обмислял съм вариант да сложа и по силни крушки на стоп светлината плюс това имам и трети стоп :roll: и все пак да чукам на дърво да не се случва че :bishop :horror:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 15 юли 2010 11:36

G-HELL написа:...То каквото и да стане, който е отзад е виновен...

И от това често се печелят и пари...
В Щатите има и такъв "бизнес", бедни български емигрантчета, които си взимат евтини коли от някоя морга, си карат по магистралата, набелязват си някоя разсеяна бабичка със скъпа кола, застават пред нея и по някое време спират рязко. И познайте какво става, бабичката ги нацепва отзад, разбира се! Много се извинява и пише чек, а нашенеца е хепи!

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Чет 15 юли 2010 12:08

Понякога няма как да разбереш, че не ти светят стоповете. Особено ако колата е без трети стоп и се кара предимно през светлата част на деня. Няколко пъти съм казвал на шофьори по пътя за този им проблем. Миналата седмица и аз го имах. Късно вечерта паркирам пред блока и разбрах, че не ми светят стоповете. Оправих си проблема, но кой знае колко време съм карал така...

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 15 юли 2010 12:14

Затъмняването на стопове трябва да се приравни към минаване на червено! Колко идиотчета съм благославял, не само аз, дет са се оляли със спрея! Както е направен, така да се кара.

Потребителски аватар
G-HELL
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Чет 15 юли 2010 12:29

muns61 написа:Затъмняването на стопове трябва да се приравни към минаване на червено! Колко идиотчета съм благославял, не само аз, дет са се оляли със спрея! Както е направен, така да се кара.

В моя случей е временно решение понеже да не си личи че са ми напукани едни такива стоповете :wink: скоро като сложа фабрични като на GTI (ако не се лъжа опушена Hella се водят) няма да ги грозя да ги черня 8)

И все пак има случеи където на слънце по-добре светят като са затъмнени :P

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 15 юли 2010 14:05

muns61 написа:Затъмняването на стопове трябва да се приравни към минаване на червено! Колко идиотчета съм благославял, не само аз, дет са се оляли със спрея! Както е направен, така да се кара.

преди месец карах по владислав зад едно трабанче с жълти стопове. и всеки път кретена като намаляше се чудих тоя дали завива или спира. така че дали са ти фабрични или затъмнени..
ако е писано някой да те нацели в багажника, и 8 стопа да си сложиш с подвижен надпис: СПРИ, пак ще нацелят..

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Чет 15 юли 2010 15:44

Не са оргинални. Оргиналните на трабанта са червени стопове и габарити и жълт мигач. Има по-готина версия с бял мигач и споменатата мизерия с изцяло бели стопове. Също както изцяло черните за голф - трябва да ги забранят.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 15 юли 2010 15:52

theultimate написа:Не са оргинални. Оргиналните на трабанта са червени стопове и габарити и жълт мигач. Има по-готина версия с бял мигач и споменатата мизерия с изцяло бели стопове. Също както изцяло черните за голф - трябва да ги забранят.

аз съм с изцяло черни, но са прозрачни и светят в червено (бледо ровозо според някои :Mr Green Fun)
защо да ми ги забранят?

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 15 юли 2010 16:57

Днес в качеството си на стриктен пешеходец, бих искал да отправя един много сърдечен поздрав към майките, и др. роднини от женски пол, на всички които още не са разбрали, че дори и да им свети зелено докато завиват, пешеходците на които също им е зелено са с ПРЕДИМСТВО!!!

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 15 юли 2010 16:58

ivo_555 написа:Днес в качеството си на стриктен пешеходец, бих искал да отправя един много сърдечен поздрав към майките, и др. роднини от женски пол, на всички които още не са разбрали, че дори и да им свети зелено докато завиват, пешеходците на които също им е зелено са с ПРЕДИМСТВО!!!

с ръка на сърцето се закълни, че никога в живота не си отнемал предимство на пешеходец (колкото и мудно да се е влачил на пътеката)

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 15 юли 2010 17:02

Не мога, но пък за сметка на това не съм се показвал през прозореца на колата гол до кръста и да му крещя - "Къде отиваш на ма...на та си е педе..ас"! Аз ти говоря за хора които никога не са подозирали че има такова правило, а не за повечето пъти случайно и неволно отнемане на предимство, не че нещо ме извинява това!

Върни се в “Пътеводител”