vaskog написа:Благодаря- не бях забелязъл
ако имаш отгоре пласмасовия капак нали са отдоло и няма как да е видиш
vaskog написа:Благодаря- не бях забелязъл
alextop написа:Преди 4 години имах Ибиза 110кс номер на мотор не помня! След като я купих (внос Италия) се белосах!
Тук във Варна има един дизел-сервиз там разглобиха всички вакуумни истории и нагласиха турбото! Колата много вървеше след техния ремонт-симптомите бяха същите!
Вакуумното управление и центровките бяха основният проблем!
После се оказа, че е чипосвана а компа се напълни с вода и до там!
Купих нов продадох я и сега жената кара 1,9 ТДИ Голф 3 автоматик!
Всички сме доволни!
Успех в ремонта но само от човек който разбира!
Използвай препоръки за майстор от форума за да не набутваш повече пари!
Legolas написа:Направете логовете с VAG-COM в движение и ги прикачи тук да ги огледаме от какво може да се получава това. 1z не е чак такава мистерия от какво може да не върви, че от едни хубави логове да не се разбере. И запомни логовете се правят в движение примерно, на 4-та от 1500-4000об. примерно с натиснат през цялото време педал на газта до доло на 100%. Правят ли ти диагностика на колата вътре в гаража с подаване газ на място забрави да разбират тия хора от коли. Идеята е колата да е в движение и при максимално натоварване на загрял мотор да не вземете да е ръчкате на студено. И другото, което може да видите с вага е центорвката на помпата. Това мисля, че на първо четене ще е достатъчно за диагностициране на автомобила, но ако имаш пари да сменяпш дюзи, дебитомери и турбо на принципа проба-грешка, няма ядове все някъде ще уцелите с проблема. И вслушай се в съветите за клубните майстори да отидеш при тях. Няй-малкото като ти вземе парите и нищо не направи можеш да го оплюеш едно хубаво и да си вземе поука.
boss_901 написа:Колега моя голф правеше същото,но след като смених агранажния ремък се оправи.Оказа се елементарно като сменях агрнажния ремък гнп беше прескочило един зъб![]()
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: John Calvin и 30 госта