tisho_psg написа:и после-защо България е на първите места по смъртни случай по пътищата.... :не:
Никакъв проблем няма със зимни през лятото - освен, че няма да стават за зимни после.
tisho_psg написа:и после-защо България е на първите места по смъртни случай по пътищата.... :не:
van4ote написа:със снега и леда шега не бива
Един написа:Каква е тая снежна тема през юли бе - откъде се изрови.
tisho_psg написа:Щом не ти е ясно,няма и смисъл да ти обяснявам защо.
Такива имам-с такива карам.Те гумите се продават,тия може да си ги имаш още 20 години и все да си ги караш с обяснението-Такива имам,с такива карам.
Зимни гуми се слагат когато температурата падне на 7 градуса и по-ниско,а не само когато има сняг.Та с тези гуми зимата както си карал докато падне снега...
С тези неща не се прави компромис,но винаги има такива дето за тях няма правила и си карат с всякакви комбинации от гуми?!?!
theultimate написа:Проблема на зимните гуми е шарката им и твърдостта. На топло омекват много, което влошава стабилността в завой. А шарката им е за сняг, нямат добри водосточни канали като летните. Досега всички зимни гуми, които съм пробвал на дъжд са ужасни, в сравнение с летни от същия клас.
Един написа:theultimate написа:Проблема на зимните гуми е шарката им и твърдостта. На топло омекват много, което влошава стабилността в завой. А шарката им е за сняг, нямат добри водосточни канали като летните. Досега всички зимни гуми, които съм пробвал на дъжд са ужасни, в сравнение с летни от същия клас.
Колко различни вида и какви зимни си пробвал досега в дъжд, я кажи?
theultimate написа:Пробвал съм го дори и с приятели на техните коли. В момента, в който пролетта минеш на летни гуми колата става по-стабилна, особено на дъжд. Може би проблема го няма толкова при високия клас гуми като Мишелин, Континентал и т.н, но за съжаление не стигат средствата за такива нови.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта