изкл. ми турбото на 4к оборота

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
vaskog
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ASV

Re: изкл. ми турбото на 4к оборота

Мнениеот vaskog » Чет 22 юли 2010 17:06

и аз така мисля :да:

Physicx
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Physicx » Чет 22 юли 2010 17:22

ХХАхаххахааххахаххааххахахахахах изключи турбото... сигурно има и бутон когато искаш да го включиш и изключиш стига с тия глупости с изключването...

Потребителски аватар
Skip_209
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Skip_209 » Чет 22 юли 2010 18:05

jos написа:Не че искам да се заяждам, ама колега, ти какво очакваш от колата?Да е самолет ли? :screwy
Според мен си е напълно нормално след 4000 оборота да ти спре турбото, следователно да спре и да набира.Както се е изразил в по-горен пост колегата "krasio00o", за дизел, тези обороти са си множко.
Поздрави! :wink:

не искам да е самолет,може би съм се изразил не както трябва в първия пост,по скоро трябваше да питам дали е нормално,понеже преди няколко години съм карал браво жтд и то изключваше на 5к и затова ми стана странно.
а и досега съм карал само бензинови коли и много от дизели не разбирам,но всички коли които съм карал ограничителя е бил в червената зона на оборотомера(и на бравото също) :beer

Потребителски аватар
SoManyRetards
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SoManyRetards » Чет 22 юли 2010 18:46

Skip_209 написа:
jos написа:Не че искам да се заяждам, ама колега, ти какво очакваш от колата?Да е самолет ли? :screwy
Според мен си е напълно нормално след 4000 оборота да ти спре турбото, следователно да спре и да набира.Както се е изразил в по-горен пост колегата "krasio00o", за дизел, тези обороти са си множко.

не искам да е самолет,може би съм се изразил не както трябва в първия пост,по скоро трябваше да питам дали е нормално,понеже преди няколко години съм карал браво жтд и то изключваше на 5к и затова ми стана странно.
а и досега съм карал само бензинови коли и много от дизели не разбирам,но всички коли които съм карал ограничителя е бил в червената зона на оборотомера(и на бравото също) :beer

Искам да ти кажа, че е нормално "дизел" да е тромав след тези обороти.Ако колата си ти набира между 1800 - 3000 и не забива на 120км/ч., карай си и си свиркай. :да:

Потребителски аватар
krasio00o
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR 1998

Мнениеот krasio00o » Чет 22 юли 2010 20:27

jos написа:
Skip_209 написа:

Искам да ти кажа, че е нормално "дизел" да е тромав след тези обороти.Ако колата си ти набира между 1800 - 3000 и не забива на 120км/ч., карай си и си свиркай. :да:

Точно там е разковничето,на тди-то не е нужно да му вадиш душата за да върви :D

Върни се в “Дизелови агрегати”