set16v написа:nikdata написа:@rabotnika, виж тук http://www.diesel-club.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=16 е обяснено до последната капка информация която можеш да получиш за обща култура и не нападай така че ставаш смешен. Никъде не съм писал че 300 коня могат да се видят в таблица или такива глупости които дранкаш. Прочети хубаво какво съм написал и тогава ме критикувай. Под синхрон имам предвид че трябва да работят по такъв начин че да дават най точната информация за въздуха и изгорелите газове (ако искаш си направи тест щом си толкова отворен направи си даунпайп и сложи ламда-сондата на 2 см по близо до турбината или обратното 2 см по далеч и ще видиш тогава какви глупости ти дранкам като почне да ти гори много или пак ти прекъсва колата)Тук имам приятел грък който има S3 и в момента е 450 коня и 4 пъти му изгаря дебитметъра докато се установи че въздушния поток при всмукване е много силен и като се покара колата 15-20 минути както трябва изгаря и го хвърляш тоя дебитметър. за обща информация дебитметъра на S3 е 80мм а не като на 150/180 коня AudiTT/Seat Leon/Golf/Ibisa/Fabia и др. 70мм На 100 метра от моята работилница има много голям и реномиран сервиз за тунинговане и тестване на коли имат си и дино имат си и специалисти някой неща съм ги виждал за други съм помагал а за трети съм питал. След като в България има много специалисти защо за по големи проекти българина ползва услугите на чуждестранни специалисти. Щото се пишат в България за много умни и много знащи затова хорица които работят като това момче "sk." и си изкарват парите с труд се чудят кое е било проблема в крайна сметка калпавите части или калпавите майстори и си казва накрая "нали всико беше ново" "нали за този майстор има много добри отзиви" и т.н.
Надявам се да прочетеш добре какво пише на линка който ти постнах по-нагоре че да не те затапват хората.
Надявам се да не се сърдиш но това е форум за споделяне а който е писал нещо глупости то се усеща веднага.
п.с Тази информация в линка по горе е постната в дизел форум което не значи че е само за дизел защото съм звънял и съм питал.
![]()
ее човекчета ти постовете и се чудя дали нещо преводача не ти се е скапал,спри с глупостите си /това за което пишеш е някакъв абсурден преразказ от който не си разбрал и дума /
пишеш за ремап,за хаузинг на дебитомер,за сонди и куп неща които само знаеш къде се намират в автомобила..
инак викаш звъниш по-тел..и гръка ти вика монтираш еку-то от ТДИ-то на 1.8т /всичко им е еднакво вътре споко/ и колата става ЧУК
![]()
p.s ааай сиктир
Бат Генчо недей така щото ей сега ще те нареди колко си прос и тем подобни ще ти даде линк да се образоваш и ти и да прочетеш нещо за устройството на ДВГ все пак човека е в ГЪРЦИЯ не го забравяй