zloby3400 написа:Като не ви се работи за долни мръсни частници - направете си фирми да ви видя тогава по какви интересни методи ще определяте надника на работниците си и дали ще им плащате да пушат цигари и пият кафета през 1/3 от работното време. Работата не е два пъти повече никъде, просто хората искат да си на 100% през работното време а не " я сега да се обадя на мама,тате, баба, кака и приятелката,, после цигарка с кафенце и да поцъкам пасиансче на компа..." Германеца може да взема 3000 евро, но е 3 пъти /най-малко/ по-производителен от българина.
Вживяваш се ми се струва

променихме доста темата и не след дълго ще я заключат.Тия общи приказки дето ми ги приказваш с българина и германеца можеш да се скриеш някъде.Явно са имаш за някво шефче да са ти минали не повече от 20-30 човека или малко повече и нали се сещаш, че не може да ми ги приказваш така на едро все едно си видял много (сега ще ми кажеш "ти от къде знаеш аз колко съм видял" ами личи си по приказките ти) във фирмата дето бачкам има 1000 човека немеца дето отговаря за качеството ми каза на доста развален български за 2 години все е научил нещо каза "вие българи сте луди за тези пари и да бачкате толкова много и извънредно.Обясних му, че сме поставени в такава ситуация, че няма на къде бачкаш на мръсния долен частник който няма грам човечност и си седиш на дупето.И кво стана на хората им писна започнаха да развалят качеството започнаха да дават по-малко бройки повече от половината клиенти се отказаха и т.н можем да говорим много на тая тема и едвали ще се стигне до някъв консенсус.