Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: Конкурс за неграмотни във форума!

Мнениеот santo_trafficante » Сря 21 юли 2010 16:18

Rad3v написа:Колега преди 4-5 месеца като се събудих сутрента си намерих колата по-същия начин разбита 4 прозореца и 1 кастофочне....

:предавам се
трябва преводач да се инсталира във форума

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Сря 21 юли 2010 16:35

То всеки бърка понякога, или не е съвсем сигурен как се пише някоя чуждица, ама отдавна хората са измислили речници към браузърите, като напишеш някоя глупост ти я подчертават с червено и ти си я оправяш!

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Сря 21 юли 2010 16:49

santo_trafficante написа:
Rad3v написа:Колега преди 4-5 месеца като се събудих сутрента си намерих колата по-същия начин разбита 4 прозореца и 1 кастофочне....

Кое точно искаш да ти преведа ?
Има къде къде по-неграмотни мнения от моето, но нали все пак трябва да се отбележите и в тази тема.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 21 юли 2010 17:13

Rad3v написа:
santo_trafficante написа:

Кое точно искаш да ти преведа ?
Има къде къде по-неграмотни мнения от моето, но нали все пак трябва да се отбележите и в тази тема.

сутрента се събуди с кастфонче мастфонче...

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?

Мнениеот maxpayne » Чет 29 юли 2010 14:59

f1ka написа:Тъй като утре ми се налага да ходя до турция (Истанбул) трябва да ходим с на един приател колата и тои има малко работа там както и да е .....

Значи колата е на баща му на името ( но бащаму бог да го прости почина човека ) ... и сега какъв документи тря да изкара от нотариоса ... защотото по принцип нали ако всичко е както трябва правиш едно палномошно и ги готов и го превеждаш ./.. ама сега при този случай как ще стане .. ? ? ?
Ще направят някакъв документ с смъртния акт ли ??

Какви дейстивя да предприемем че утре към 07:00 трябва да се тръгва ////

и Още нещо ... изтекъл-а му е личната карта дали ще направят на БГ проблем ? ? ?? (защото нали имаше 6 месеца след изтичането че е валидна )

Колеги моля за малко съвети как да процедираме :drunk

f1ka написа:Но на българско дали ще направят проблем за изтекалата лична карта ? ??
Превод на турски е задалжителен за палномощтно и каквото и да било + зелена карта на колата
Но кактоо казах колата е на бащаму на името а пък той е починал ... сигурно трябва да се напраи някакъв документ с смъртния акт .. + превод на този документ .. към 17:00 часа ще ходя при нотариуса дайте съвети кво да правим

Трябва да се научи български преди всичко, иначе направо си остани в Турция

Последна промяна от maxpayne на Чет 29 юли 2010 15:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
f1ka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот f1ka » Чет 29 юли 2010 15:05

maxpayne написа:
f1ka написа:Тъй като утре ми се налага да ходя до турция (Истанбул) трябва да ходим с на един приател колата и тои има малко работа там както и да е .....

Значи колата е на баща му на името ( но бащаму бог да го прости почина човека ) ... и сега какъв документи тря да изкара от нотариоса ... защотото по принцип нали ако всичко е както трябва правиш едно палномошно и ги готов и го превеждаш ./.. ама сега при този случай как ще стане .. ? ? ?
Ще направят някакъв документ с смъртния акт ли ??

Какви дейстивя да предприемем че утре към 07:00 трябва да се тръгва ////

и Още нещо ... изтекъл-а му е личната карта дали ще направят на БГ проблем ? ? ?? (защото нали имаше 6 месеца след изтичането че е валидна )

Колеги моля за малко съвети как да процедираме :drunk

f1ka написа:Но на българско дали ще направят проблем за изтекалата лична карта ? ??
Превод на турски е задалжителен за палномощтно и каквото и да било + зелена карта на колата
Но кактоо казах колата е на бащаму на името а пък той е починал ... сигурно трябва да се напраи някакъв документ с смъртния акт .. + превод на този документ .. към 17:00 часа ще ходя при нотариуса дайте съвети кво да правим

Трябва да се научи български преди всичко, иначе направо си остани в Турция

:063: :063:
Имам работа нямам време да се занимавам с глупости като тебе стой тука и си чеши езика не се занимавай с мен бе човек
Важното е че си ме разбрал за грешките не ме интересува
Гледам че е пълно с грешки НО какво нещо притиСНЯЯЯЯМ ли тЪ ? ? ? ? :dummy:
Ходи си намери няква работа , свърши нещо полезно не стой по форумите и да търсиш на хората грешките :banghead:

А за това къде и как ще остана и какво ще правя не мисля че си ти човека да ми казваш .... :074: :глупав

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 29 юли 2010 15:30

f1ka написа: mhihi Имам работа нямам време да се занимавам с глупости като тебе стой тука и си чеши езика не се занимавай с мен бе човек
Ходи си намери няква работа , свърши нещо полезно не стой по форумите и да търсиш на хората грешките :banghead:

А за това къде и как ще остана и какво ще правя не мисля че си ти човека да ми казваш .... :074: :глупав

Това не са глупости, писането на правилен български език е задължително във форума, независимо кой колко бърза и е едно уважение към четящите. Колегата е отделил от ценното си време, за да коригира грешките ти и да допълни тази тема. Ако не искаш да фигурираш тук, просто пиши правилно. Аз лично не чета неграмотно написани теми. :beat_butt2

Потребителски аватар
f1ka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот f1ka » Чет 29 юли 2010 15:33

Ljubon написа:
f1ka написа: mhihi Имам работа нямам време да се занимавам с глупости като тебе стой тука и си чеши езика не се занимавай с мен бе човек

Това не са глупости, писането на правилен български език е задължително във форума, независимо кой колко бърза и е едно уважение към четящите. Колегата е отделил от ценното си време, за да коригира грешките ти и да допълни тази тема. Ако не искаш да фигурираш тук, просто пиши правилно. Аз лично не чета неграмотно написани теми. :beat_butt2

Ако искаш чети ако искаш недей .... ако искате да ми кажете нещо и да ме научите на Български еЗик ... на Лично ми пишете за няколко урока ...
да не се караме тука и да пълним темата с ваще глупости :049: :bananarock :respect

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Чет 29 юли 2010 15:53

Поспрете се вече, а това "ваЩе" като го видя и онемявам.

Друга често срещана дивотия е "двуомя", дали така и го произнасят хората, които го пишат по този начин?!?

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Съб 07 авг 2010 10:40

Заглавие: Търся / Предлагам работа

cenitel написа:25 години- стаж като пр и кркетинг сепциалист,организатор на ревюята,партита и мероприятия.Съпер вайзор на промоции 2 години.Асистент 3 месеца в университет.С последна диплома икономика-стопанско управление.Работа търсим за перспектива,а не заради висока заплата.

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Вто 10 авг 2010 10:16

IceHeart написа:На снимки наистина е нов, но като двигател докато не го чуеш, трябва да хвърляме уриз, да разберем! Нов Нов, на има нема 2 милиона километра, докато не отидеш да го видиш с човек тук си чешеме клавиатурите.

Можем да си чешеме и Убразованието... mhihi

Иде ми да Обия някого... mhihi

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 16 авг 2010 19:47

angel_zx9r написа:имам от ауди б4 2800кубика.с две хромирани бурии.без забеляйки е.искам му 60лж.ако има6 интерес намери ме ж скаип да ти пратя снимки:angel_zx9r
0878 90 71 50

:неграмотно :неграмотно :неграмотно :неграмотно
Нито точките на място,нито написано както трябва :screwy

Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simeon40 » Вто 17 авг 2010 0:48

Абе знам, че не е от форума, ама като почна тоз моя да ми разправя за нитрото в скайпа как било и просто не се сдържах(говорихме за турбини и ефекта от тях):

[01:25:42]C0LD S7EEL: еми..
[01:25:44]C0LD S7EEL: да
[01:25:47]C0LD S7EEL: това го знам по принцип
[01:25:53]C0LD S7EEL: нитрото е на същия принцип
[01:25:59]C0LD S7EEL: само дето като се охлади въздуха
[01:26:01]C0LD S7EEL: и се стеснява
[01:26:05]C0LD S7EEL: и пак влиза повече количество

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 17 авг 2010 7:11

PavlinPufi написа:Купувам лосче за чистачките с MFA за VW VENTO ако може снимки.
Те обикновените лосове Изображение се намират трудно в България, а тия малките лосчета, особено за чистачките ... :063:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 17 авг 2010 16:52

На всички ни се случва , но ...

velinsl написа:
В неделя влязох в Карфур или квото е там в Булгас и не издържах взех си зелено такова...

Булгас , т'ва пък що е ? Произлиза от българска газ ли :gruebel

Върни се в “ОФФ-Топик - други”