Rad3v написа:Колега преди 4-5 месеца като се събудих сутрента си намерих колата по-същия начин разбита 4 прозореца и 1 кастофочне....

трябва преводач да се инсталира във форума
Rad3v написа:Колега преди 4-5 месеца като се събудих сутрента си намерих колата по-същия начин разбита 4 прозореца и 1 кастофочне....
santo_trafficante написа:Rad3v написа:Колега преди 4-5 месеца като се събудих сутрента си намерих колата по-същия начин разбита 4 прозореца и 1 кастофочне....
![]()
Rad3v написа:santo_trafficante написа:Rad3v написа:Колега преди 4-5 месеца като се събудих сутрента си намерих колата по-същия начин разбита 4 прозореца и 1 кастофочне....
![]()
Кое точно искаш да ти преведа ?
Има къде къде по-неграмотни мнения от моето, но нали все пак трябва да се отбележите и в тази тема.
f1ka написа:Тъй като утре ми се налага да ходя до турция (Истанбул) трябва да ходим с на един приател колата и тои има малко работа там както и да е .....
Значи колата е на баща му на името ( но бащаму бог да го прости почина човека ) ... и сега какъв документи тря да изкара от нотариоса ... защотото по принцип нали ако всичко е както трябва правиш едно палномошно и ги готов и го превеждаш ./.. ама сега при този случай как ще стане .. ? ? ?
Ще направят някакъв документ с смъртния акт ли ??
Какви дейстивя да предприемем че утре към 07:00 трябва да се тръгва ////
и Още нещо ... изтекъл-а му е личната карта дали ще направят на БГ проблем ? ? ?? (защото нали имаше 6 месеца след изтичането че е валидна )
Колеги моля за малко съвети как да процедираме
f1ka написа:Но на българско дали ще направят проблем за изтекалата лична карта ? ??
Превод на турски е задалжителен за палномощтно и каквото и да било + зелена карта на колата
Но кактоо казах колата е на бащаму на името а пък той е починал ... сигурно трябва да се напраи някакъв документ с смъртния акт .. + превод на този документ .. към 17:00 часа ще ходя при нотариуса дайте съвети кво да правим
maxpayne написа:f1ka написа:Тъй като утре ми се налага да ходя до турция (Истанбул) трябва да ходим с на един приател колата и тои има малко работа там както и да е .....
Значи колата е на баща му на името ( но бащаму бог да го прости почина човека ) ... и сега какъв документи тря да изкара от нотариоса ... защотото по принцип нали ако всичко е както трябва правиш едно палномошно и ги готов и го превеждаш ./.. ама сега при този случай как ще стане .. ? ? ?
Ще направят някакъв документ с смъртния акт ли ??
Какви дейстивя да предприемем че утре към 07:00 трябва да се тръгва ////
и Още нещо ... изтекъл-а му е личната карта дали ще направят на БГ проблем ? ? ?? (защото нали имаше 6 месеца след изтичането че е валидна )
Колеги моля за малко съвети как да процедирамеf1ka написа:Но на българско дали ще направят проблем за изтекалата лична карта ? ??
Превод на турски е задалжителен за палномощтно и каквото и да било + зелена карта на колата
Но кактоо казах колата е на бащаму на името а пък той е починал ... сигурно трябва да се напраи някакъв документ с смъртния акт .. + превод на този документ .. към 17:00 часа ще ходя при нотариуса дайте съвети кво да правим
Трябва да се научи български преди всичко, иначе направо си остани в Турция
f1ka написа:Имам работа нямам време да се занимавам с глупости като тебе стой тука и си чеши езика не се занимавай с мен бе човек
Важното е че си ме разбрал за грешките не ме интересува
Гледам че е пълно с грешки НО какво нещо притиСНЯЯЯЯМ ли тЪ ? ? ? ?![]()
Ходи си намери няква работа , свърши нещо полезно не стой по форумите и да търсиш на хората грешките
А за това къде и как ще остана и какво ще правя не мисля че си ти човека да ми казваш ....![]()
Ljubon написа:f1ka написа:Имам работа нямам време да се занимавам с глупости като тебе стой тука и си чеши езика не се занимавай с мен бе човек
Важното е че си ме разбрал за грешките не ме интересува
Гледам че е пълно с грешки НО какво нещо притиСНЯЯЯЯМ ли тЪ ? ? ? ?![]()
Ходи си намери няква работа , свърши нещо полезно не стой по форумите и да търсиш на хората грешките
А за това къде и как ще остана и какво ще правя не мисля че си ти човека да ми казваш ....![]()
Това не са глупости, писането на правилен български език е задължително във форума, независимо кой колко бърза и е едно уважение към четящите. Колегата е отделил от ценното си време, за да коригира грешките ти и да допълни тази тема. Ако не искаш да фигурираш тук, просто пиши правилно. Аз лично не чета неграмотно написани теми.
cenitel написа:25 години- стаж като пр и кркетинг сепциалист,организатор на ревюята,партита и мероприятия.Съпер вайзор на промоции 2 години.Асистент 3 месеца в университет.С последна диплома икономика-стопанско управление.Работа търсим за перспектива,а не заради висока заплата.
IceHeart написа:На снимки наистина е нов, но като двигател докато не го чуеш, трябва да хвърляме уриз, да разберем! Нов Нов, на има нема 2 милиона километра, докато не отидеш да го видиш с човек тук си чешеме клавиатурите.
angel_zx9r написа:имам от ауди б4 2800кубика.с две хромирани бурии.без забеляйки е.искам му 60лж.ако има6 интерес намери ме ж скаип да ти пратя снимки:angel_zx9r
0878 90 71 50
Те обикновените лосовеPavlinPufi написа:Купувам лосче за чистачките с MFA за VW VENTO ако може снимки.
velinsl написа:
В неделя влязох в Карфур или квото е там в Булгас и не издържах взех си зелено такова...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 20 госта