пробвах доста с нея, с всички разновидности на думата, дори и с правописни грешки. Обаче нищо не излезе. Ще съм благодарен за някой линк, ако не някой мнения относно предни газови амортресьори на Б3 - марки, мнения, цени от къде, доволни или не?
velinsl написа:Ами май отпред съм с газови. Предполагам де. Две години я карам, до колкото може да се съди за колата по външния и вид. Иначе
1. Може ли да се види какви са старите(искам същите) как да ги позная газови-маслени на външен вид?
2. За коя марка бях чел, че имали доживотна гаранция или бъркам нещо филма?
Ще съм благодарен да пишете и от къде сте ги взели, че кои знае кави боклуци продават по магазините наши(чак ме е страх да пазарувам).
pe6kata написа:качиш ли се на газови няма връщане после на обикновени
ginevs написа:Велине, пише се амортИсьори първо. А що се отнася къде продават читави аморитсьори - иди на магазина на VW на пътя за речица. Там обаче и цена ще ти кажат.
P.S. Малко спам - тая морга дето ходих, вече 2 машинка вземам и все не става. Не стават за чеп за зеле.
К.Одаджийски написа: П.С Твоята така пусната тема Амортресьори Б3 едва ли също някога ще излезе в търсачката
velinsl написа:По принцип мисля да дам до 200лв за двата без труд и разните други простии.
moimoimoi написа:на стария голф бях с билщайн и след 300000 км в българия нищо им нямаше,а преди това колко са карани в германия само те си знаят,за мен това е марката
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 71 госта