отново го свалих и този път се опитах да залепя алуминиевото колело , сега ще изчакам да ми пристигне оборотомера (950) и слагам моя километраж ,монтирам и пак доставям инфо
Мамка му Взех си оборотомер (950) сложих си моя километраж ( като преди това го разглобих и му залепих колелцето ) и като го монтирах отново не ми работи километража (иначе вече си имам оборотомер ) Моля някой от пловдив или асеновгра да ми оправи километража (плащам колкото е необходимо )
Аз на голфа ми смених три табла с оборотомер , и на трите километража след 5 километра спираше и ги връщах . В моргата не останаха табла които не съм слагал .Накрая си сложих пак моето сложих и един оборотомер от лада на мястото на пепелника и се запрях . Имам едно табло на парчета още ми се подхвърля в килера , голяма мъка са тия двойкови табла
miroslav_stoev написа:само че на моя му е развалено това ,което брои километрите (не знам как се казва) дали ще е проблем
Същата работа беше и при мене.Таблото беше 935 и с МФА,но не работеше километража(отчитането на километрите).Карам,показва 20-30-40 но не върти брояча.Взех от моето табло (Motometer) километража и го сложих на VDO-то и заспа...защо просто не сложиш с правилното число километраж,който знаеш ,че работи?
Проблема е ,че моето не работеше Само че като минах няколко километра тръгна Само че след като мислих че не може да се оправи не му бях центровал цифрите и сега пак ще го разглобявам (др седмица де ,защото тази ми писна ) .Важното е че в крайна сметка може би ще имам работещо табло с оборотомер
Понеже не успях да изчакам до другата седмица си го оправих днес , вече имам работещ километраж с оборотомер Благодаря на всички за информацията (сам нямаше да се справя)
Незнам за какво служи това предавателно число. На мойта кошница километража беше с часовник от ония за слепите . Взех от едно приятелче километраж с оборотомер, без осветление и беше до 190 км/ч и до 120 м/ч мислих че ще отчита доста грешно но всичко му работи както си му е реда, предавателно число беше различно но отчита километри и всичко, само проблема беше в отчитането на бензина. Отчита по малко от колкото старото табло ама не е болка за умиране . . Слагай няма проблеми важното е да ти върши работа до такава степен която ти е нужна