Оборотомер за голф2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Re: Оборотомер за голф2

Мнениеот miroslav_stoev » Вто 03 авг 2010 10:57

а сега като го монтирах - отново не работи :banghead: :banghead: :banghead:

miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_stoev » Вто 03 авг 2010 13:01

отново го свалих и този път се опитах да залепя алуминиевото колело , сега ще изчакам да ми пристигне оборотомера (950) и слагам моя километраж ,монтирам и пак доставям инфо :обичам ви

miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_stoev » Сря 04 авг 2010 13:29

Мамка му :banghead: :banghead: :banghead: Взех си оборотомер (950) сложих си моя километраж ( като преди това го разглобих и му залепих колелцето ) и като го монтирах отново не ми работи километража :banghead: :banghead: :banghead: (иначе вече си имам оборотомер :banana ) Моля някой от пловдив или асеновгра да ми оправи километража :) (плащам колкото е необходимо ;) )

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 04 авг 2010 16:55

Аз на голфа ми смених три табла с оборотомер , и на трите километража след 5 километра спираше и ги връщах . В моргата не останаха табла които не съм слагал .Накрая си сложих пак моето сложих и един оборотомер от лада на мястото на пепелника и се запрях . :mrgreen: Имам едно табло на парчета още ми се подхвърля в килера , голяма мъка са тия двойкови табла :banghead:

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Сря 04 авг 2010 17:23

miroslav_stoev написа:само че на моя му е развалено това ,което брои километрите :oops: (не знам как се казва) дали ще е проблем :roll:

Същата работа беше и при мене.Таблото беше 935 и с МФА,но не работеше километража(отчитането на километрите).Карам,показва 20-30-40 но не върти брояча.Взех от моето табло (Motometer) километража и го сложих на VDO-то и заспа...защо просто не сложиш с правилното число километраж,който знаеш ,че работи?

miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_stoev » Чет 05 авг 2010 7:00

Проблема е ,че моето не работеше :) Само че като минах няколко километра тръгна :banana :banana :banana Само че след като мислих че не може да се оправи не му бях центровал цифрите :banghead: :banghead: :banghead: и сега пак ще го разглобявам :horror: (др седмица де ,защото тази ми писна ) .Важното е че в крайна сметка може би ще имам работещо табло с оборотомер :beer heavy metal zork

miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_stoev » Чет 05 авг 2010 14:00

Понеже не успях да изчакам до другата седмица си го оправих днес , вече имам работещ километраж с оборотомер :banana :banana :banana Благодаря на всички за информацията :bowdown :bowdown :bowdown (сам нямаше да се справя) :обичам ви

Потребителски аватар
antonco
Автомобил: Golf 2
Двигател: RP

Мнениеот antonco » Вто 15 фев 2011 10:40

Незнам за какво служи това предавателно число. На мойта кошница километража беше с часовник от ония за слепите mhihi. Взех от едно приятелче километраж с оборотомер, без осветление и беше до 190 км/ч и до 120 м/ч мислих че ще отчита доста грешно но всичко му работи както си му е реда, предавателно число беше различно но отчита километри и всичко, само проблема беше в отчитането на бензина. Отчита по малко от колкото старото табло ама не е болка за умиране . :banana . Слагай няма проблеми важното е да ти върши работа до такава степен която ти е нужна :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”