Гърнета на Пасат Б4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Гърнета на Пасат Б4

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 13 авг 2010 15:01

Съжалявам че си останал разочарован, аз не съм ползвал на Лазаров услугите, а го препоръчах по отзивите в темата :)

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Пет 13 авг 2010 15:07

Winner25 написа:Аз имам резонаторно и пак звука е същия. Ако се сложи някакво друго може и да има ефект :)
За да стане по-безшумна, помисли за качествено крайно гърне. Или ако намериш оригинално в добро състояние :)

Какво ще рече качествено? Дай пример!
Преди месец сменях на брат ми крайното гърне на Венто 1,8 - Walker, като старото беше същото, но новото бучи малко повече! :banghead:

Потребителски аватар
milen_1975
Автомобил: VW Passat Variant B4
Двигател: 1.8 ABS 1993

Мнениеот milen_1975 » Пет 13 авг 2010 15:43

Еми свирено е вече! След некой месец ще сложа и едно резонансно гърне па кво ще да става! А то по принцип от средното или от задното зависи, колко да е шумен двигателя? Дали повишения шум идва от това, че средното гърне не е същото, като оригиналното на форма? Или да търся някое задно оригинално втора ръка от някъде, ако има запазено??? Незнам, за мен в момента колата с новите е по шумна от преди да сменя изгорелите стари гърнета :banghead:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пет 13 авг 2010 15:44

Познат има пасат Б3 на който последното е walker, средното не знам какво е и има някакво гърне на мястото на катализатора. Доста по безшумно е в сравнение с АСПО :)
А вече кое е най добро, нямам представа :roll:

milen_1975 написа:Еми свирено е вече! След некой месец ще сложа и едно резонансно гърне па кво ще да става! А то по принцип от средното или от задното зависи, колко да е шумен двигателя? Дали повишения шум идва от това, че средното гърне не е същото, като оригиналното на форма? Или да търся някое задно оригинално втора ръка от някъде, ако има запазено??? Незнам, за мен в момента колата с новите е по шумна от преди да сменя изгорелите стари гърнета :banghead:

При мен беше същата работа. Сложих си старото крайно гърне и сега колата е доста по-безшумна:)

Върни се в “Passat”