Гърнета на Пасат Б4
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Гърнета на Пасат Б4
Съжалявам че си останал разочарован, аз не съм ползвал на Лазаров услугите, а го препоръчах по отзивите в темата 

- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Аз имам резонаторно и пак звука е същия. Ако се сложи някакво друго може и да има ефект![]()
За да стане по-безшумна, помисли за качествено крайно гърне. Или ако намериш оригинално в добро състояние
Какво ще рече качествено? Дай пример!
Преди месец сменях на брат ми крайното гърне на Венто 1,8 - Walker, като старото беше същото, но новото бучи малко повече!

- milen_1975
- Автомобил: VW Passat Variant B4
- Двигател: 1.8 ABS 1993
Еми свирено е вече! След некой месец ще сложа и едно резонансно гърне па кво ще да става! А то по принцип от средното или от задното зависи, колко да е шумен двигателя? Дали повишения шум идва от това, че средното гърне не е същото, като оригиналното на форма? Или да търся някое задно оригинално втора ръка от някъде, ако има запазено??? Незнам, за мен в момента колата с новите е по шумна от преди да сменя изгорелите стари гърнета 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Познат има пасат Б3 на който последното е walker, средното не знам какво е и има някакво гърне на мястото на катализатора. Доста по безшумно е в сравнение с АСПО
А вече кое е най добро, нямам представа
При мен беше същата работа. Сложих си старото крайно гърне и сега колата е доста по-безшумна:)

А вече кое е най добро, нямам представа

milen_1975 написа:Еми свирено е вече! След некой месец ще сложа и едно резонансно гърне па кво ще да става! А то по принцип от средното или от задното зависи, колко да е шумен двигателя? Дали повишения шум идва от това, че средното гърне не е същото, като оригиналното на форма? Или да търся някое задно оригинално втора ръка от някъде, ако има запазено??? Незнам, за мен в момента колата с новите е по шумна от преди да сменя изгорелите стари гърнета
При мен беше същата работа. Сложих си старото крайно гърне и сега колата е доста по-безшумна:)