Да се включа с една по стара случна на един приятел - кара си към тях в една тясна еднопосочна уличка, а пред него боклучийски камион спрял. Съответно момчето спира на порядъчна дистанция с Астра Г комби... И какво мислите се случва? Боклуджийския камион тръгва на заднаа. Приятеля дава на задна и клаксон и изминава към 50 метра на задна с клаксон и камиона който дава назад пред него докато не се усеща накрая...

Пролетта както се прибирах по Цар Освободител и наближавам кръстовището преди Т образното кръстовище на ВиК и аз съм с предимство, знаци има и това се случва към 2:30 след полунощ, пред мен отлято изкача един голф 4 сив май че беше с номер 8879 и се сещате колко забавно ми става, добре че карах по ограничението, че както ми идваше отляво...
Известно време след това се прибирам покрай колхозния пазар и карам към макдоналдс и си карам с 50 на 4та защото знам че преди кръстовището на рибната борса често има ченгета и спират наред, та си карам спокойно, гледам отляво на кръстовището чака бакшиш, а отдясно след стопа е спряло синьо комби. Та си карам спокойно, бакшиша ме чака и тъкмо наближавам точно кръстовището, пича със синьото пежо 406(или 306) комби с номер 0303 решава с последния момент да ми сече пътя, тръгва направо точно пред мен - следват спирачки и просто виждах как се блъскам в него и рефлексите изигряха роля и въртя волана надясно и просто разминах се на косъм, буквално... Да е жив и здрав и да си кара ТОЙ комбито...
Още като бях си взел наскоро книжката, може би една година е имало, излизам с колата и гледам светофара за мен е зелен обаче си имам едно наум вечерно време и влизам бавно и пред мен на сантиметри профучава един голф 2ка поне с 80-90. Няма да споменавам подробности, но запомних му отличителните белези и много му се зарадвах като го видях късно късно една вечер...
Прибирам се от Свободния и карам по пътя на 409 обаче отивам нагоре към моста и когато го наближавам, отсреща правят десен завой и трябва да спрат защото имат знак СТОП. И намалил е един бус и тъкмо го наближавам и срещу мен в насрещното без грам видимост изкача един мерцедес от първите очиларки - сив и последва мигновенно завиване в тревата до мен (добре че нямаше стълб) и просто мина адски близко до мен. Ако не беше колегата с мен щях да направя обратен и да направя всичко възможно да му видя номера. На мен само това ми стига
Има и други истории, но сега не се сещам