проблем с голф 2 кр
- opasen
- Автомобил: SEAT TOLEDO
- Двигател: AHF
проблем с голф 2 кр
проблема е следния когато запаля колата на място таблото почва да тресе няма значение студена ли е загряла ли е вадя кабела на свеща на 1-ви цилиндър няма никаква промяна в работата на мотора другите като ги вадя един по един се вижда разликата иска да угася колата смених свещи кабели инжектор на 1-ви цилиндар палеца и капачката уш са добре колата се едно работи на 3 цилиндара и разхода се качи малко мирише на бензин някои път покраи нея когато карам си върви нормално само на място тресе таблото вечи се почудих от какво можи да е и се чува единия повдигач да трака
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: проблем с голф 2 кр
Не я карай така,ще напълниш маслото с бензин през проблемния цилиндър.И като четох май остава само компресия да замериш.Клапан да зяе отворен,заради заял повдигач?
- Пайо01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дюза е според мен. Не го карай така

- opasen
смених повдигачите и инжектора но няма никаква разлика пак е така ще смяна капачката и палеца и ако не са опраи продалжавам да си блъскам главата а и това е само във ниските във високите или кат подам малко газ се изчиства
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
При мен правеше така от запушен дозатор-разпределител-в ниските обороти нямаше налягане към третата дюза-може да го свалиш и накиснеш в газ или спирт за горене или замениш ако имаш друг под ръка.
- opasen
този дето е на въздушния филтър ли ?
него го смених както и помпите
него го смених както и помпите
- opasen
колеги възможно ли е да е от нагорял клапан или крив или издухана гарнитура на главата също така и много бързо загрява и стрелката за температурата стига до края помагайте да отварям ли мотора или може да е от друго термостата е сменен и загряването не е от него
- opasen
колеги отворих мотора гарнитурата на главата беше спукана на 1-ви цилиндър точно проблемния смених я но никаква промяна тези дни ще проверя водната помпа за загряването а за трептенето на таблото и неравномерната работа може ли да е от дистрибуторната капачка палеца го смених днес капачката утре и единственото нещо което не сам сменил е мотора сичко др е смененто
- predator4o
- Автомобил: 1996 VW Golf MK3
- Двигател: 1Z 1.9 TDI 90 PS
Нека и аз дам един акъл
: преди известно време на моята EZ-ка имаше същото претрисане в ниските и после изчистваше всичко с подаване на газта. Та проблемът беше в следното: спукан маркуч от вакуумното разпределение (към аванса на делкото, сервото на спирачките и карба) от което губеше компресия на 1-ви цилиндър.
След смяната на въпросния маркуч всичко си дойде на място
. Моят съвет е да тръгнеш от малкото към голямото и дано и аз съм помогнал 
След смяната на въпросния маркуч всичко си дойде на място
. Моят съвет е да тръгнеш от малкото към голямото и дано и аз съм помогнал 
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
Колега отиди на газанализатор да ти презацепят делкото и да ти настроят инжекцията на компютър. Аз така от 2 дена моя не вървеше и отидох на газанализатор и сега е ок. Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”