кар аудио видео
-
- Автомобил:
- Двигател:
кар аудио видео
Здравейте колеги отскоро ми се върти една идея в главата която незнам точно как да я постигна напрактика,а именно иска ми се някъде около таблото да си сложа един монитор който да го използвам за камера за задно виждане като включа на засна скорост също така да има тв тунер и да е свързан и със някакъв мулти медиен плейър на който да мога да слушам музика да гледам видео и да разглейдам снимки.Как мога да го постигна и струва ли си да се захващам въобще.
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: кар аудио видео
Всичко може, определи си бюджет, дай си модела на автомобила, понеже по-старите автомобили им е малко по-трудно слагането на двойна дин мултимедия. Ако си решил да слагаш монитора с рапидки... предполагам си сбъркал форума
Иначе няма да е чак толкова трудно да се постигне.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Еми значи бюджета ми попринцип е около 500-600лв. модела е golf 3 97година.Замисъла ми беше да го вградя някаде в самото табло или отдолу пред скоростния лост има едно отделение за слагане на разни вещи,и мисля да му няправя някаква рамка и да го вградя там за рапидки не съм си и помислял
имам и някакви познания по електротехника.....но незнам как да направя така,че на този монитор да се включва камерата за задно виждане също така да гледам клипове и разни снимки,Предполагам с мултимедиен плейър или нещо такова.Ще съм много благодарен ако ми помогнеш 

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
ето ти примерно решение на нещата: viewtopic.php?f=46&t=149549&hilit=%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0+%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%BE
Като вържеш захранването на камерата на задните светлини тая част от системата е готова, ама как да използваш тоя същия ток за да укажеш на монитора да смени източника на сигнал
"Имам и някакакви познания по електротехника" не помагат ли

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Виж при мен как се получи
Вече три години все още работи
viewtopic.php?f=11&t=89358&hilit=%D0%92%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5

viewtopic.php?f=11&t=89358&hilit=%D0%92%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5
- mania
- Автомобил:
- Двигател:

обмисли го, току-виж се появил нов изрод на пътя.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”