кар аудио видео

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
valioo90
Автомобил:
Двигател:

кар аудио видео

Мнениеот valioo90 » Вто 24 авг 2010 23:07

Здравейте колеги отскоро ми се върти една идея в главата която незнам точно как да я постигна напрактика,а именно иска ми се някъде около таблото да си сложа един монитор който да го използвам за камера за задно виждане като включа на засна скорост също така да има тв тунер и да е свързан и със някакъв мулти медиен плейър на който да мога да слушам музика да гледам видео и да разглейдам снимки.Как мога да го постигна и струва ли си да се захващам въобще.

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: кар аудио видео

Мнениеот dancing_niki » Сря 25 авг 2010 8:53

Всичко може, определи си бюджет, дай си модела на автомобила, понеже по-старите автомобили им е малко по-трудно слагането на двойна дин мултимедия. Ако си решил да слагаш монитора с рапидки... предполагам си сбъркал форума :) Иначе няма да е чак толкова трудно да се постигне.

valioo90
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valioo90 » Сря 25 авг 2010 12:24

Еми значи бюджета ми попринцип е около 500-600лв. модела е golf 3 97година.Замисъла ми беше да го вградя някаде в самото табло или отдолу пред скоростния лост има едно отделение за слагане на разни вещи,и мисля да му няправя някаква рамка и да го вградя там за рапидки не съм си и помислял :D имам и някакви познания по електротехника.....но незнам как да направя така,че на този монитор да се включва камерата за задно виждане също така да гледам клипове и разни снимки,Предполагам с мултимедиен плейър или нещо такова.Ще съм много благодарен ако ми помогнеш :wink:

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Сря 25 авг 2010 16:55

kedlar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kedlar » Чет 26 авг 2010 7:21

Като вържеш захранването на камерата на задните светлини тая част от системата е готова, ама как да използваш тоя същия ток за да укажеш на монитора да смени източника на сигнал :? "Имам и някакакви познания по електротехника" не помагат ли

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 27 авг 2010 16:26

Виж при мен как се получи :wink: Вече три години все още работи mhihi
viewtopic.php?f=11&t=89358&hilit=%D0%92%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Нед 29 авг 2010 8:07

:Mr Green Fun човек, има един начин, но нз дали ще ти хареса. На една тройка видях в нета й бяха махнали духалките над радиото и бяха сложили един дисплей. Повярвай ми, стоеше уникално. Така като го говоря звучи като селяния, но при добро изпълнение е кат ооригинално. Освен това за теб не знам, но поне мен много ме нервират тия духалки, все ми духат в очите.

обмисли го, току-виж се появил нов изрод на пътя. :да:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”