бих се притеснил само ако е носила последните женски дупки и последните яйцеклетки на света...
карайте го по спокойно...
това за клина го написаха вече-то е основното лечение...
по-добре да се отървеш сега отколкото да имате 2+ деца и те зареже тогава...
ВРЕМЕТО ЛЕКУВА...
случват се къде-къде по непоправими неща...
да ни разкажеш после за новото гадже,че и ние женените да оплакнем очи (приятелско).
не те е зарязала-отървал си се!

За любовта и още нещо
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: За любовта и още нещо
Велко, съжалявам, че се чувстваш кофти.Въпроса е от кое те боли повече - от наранено его или наистина толкова обичаш това момиче, че си готов да правиш компромиси. Доколкото разбрах, тя е срещнала друг след като сте се разделили. А, защо всъщност се разделихте?Защо тя си е събрала багажа? Дали ти не допускаш някакви грешки във връзките си? Може би трябва да помислиш върху този въпрос, преди да се впуснеш в нова връзка, ако искаш тя да е успешна.И не бързай да започваш такава, с цел да забравиш бившата.Няма да е честно спрямо новото момиче, а и на теб няма да ти помогне. Излизай с приятели, забавлявай се, занимавай се с неща, които ти харесват. Понякога времето лекува...или просто във времето се научаваш да живееш с болката. Пожелавам ти скоро пак да се усмихваш!
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
абе колеги какво е това любов яде ли се мирише ли се
.я по спокоино жени с вагони свесни маже с купони ,а когато любовта ти обърне гръб я изчакаи да се наведе и
хахах не бе и секс докато и доиде акъла в мозака

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
scuba написа:Velko написа:Благодаря на всички за подкрепата.Знам, че с времето ще минеВ момента се чувствам все едно са ми набили зверски тупаник в носа... та затова и реших да споделя.Може да автомобилен форум, но това е офф- топика, а и съм виждал какви ли не теми (ЕНИГМА). Гледам да излизам всяка вечер и да не се затварям в себе си. Свестни типове има тук...
Eла някой ден да те вкарам подвода да си намериш нова любов и краста - ще забравиш за всичко друго
Ей това е много важно! Да си намериш хоби, което да ти доставя максимално удоволствие.
Аз например си мечтаех от малък да летя с парапланер...
Ами сега намерих времето и парите да го направя

Да не говоря, че по-бившата пък ми беше казала "ти докато си с мене няма да летиш на такова"

Та зимата съм на сноуборд, през останалото време - парапланер.
Намери си и ти хоби, с което да уплътняваш времето си, да ти държи мозъка зает постоянно

И както казаха колегите - алкохол убаво, ама не прекалявай (разбирай не всяка вечер талпа, независимо сам ли си или с компания).
И да кажа - ако не те влече водолазието

- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Едно женско мнение.... може ли?!
Сигурна съм,че и на нея и е гадно и то много,колкото и да не ти се вярва..
Но живота както казаха колегите по-горе продължава,любовта се забравя с любов...
Живей докато си млад,нали не си и сложил пръстена...
Така е било писано и по добре,явно не сте един за друг,ще намериш сродната си душа!
Горе главата и смело към следващото завоевания и следващата голяма тръпка и любов!
Успех колега
пс:Едва ли го е срещнала този момък,след като сте се разделили,от опит казвам!Истината боли и ти я е спестила

Сигурна съм,че и на нея и е гадно и то много,колкото и да не ти се вярва..
Но живота както казаха колегите по-горе продължава,любовта се забравя с любов...
Живей докато си млад,нали не си и сложил пръстена...
Така е било писано и по добре,явно не сте един за друг,ще намериш сродната си душа!
Горе главата и смело към следващото завоевания и следващата голяма тръпка и любов!
Успех колега

пс:Едва ли го е срещнала този момък,след като сте се разделили,от опит казвам!Истината боли и ти я е спестила

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
както казваха в казармата
нон стоп чанч, за да не мисли боеца за глупости-бягства, шафрантии и да спи на пост
ама едно време в казармата...
нон стоп чанч, за да не мисли боеца за глупости-бягства, шафрантии и да спи на пост
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:както казваха в казармата
Ехх чичи добре че си ти да споделиш с младежта казармените терзания

Колега Velko, тежко е, тежко е но ще мине. Всичко с времето, старите хора така казват. Прави са.
Като повечето нормални хора съм минал по тоя път. И съм си бил главата много що така е станало, ама как така ще продължа напред, какво ще става сега, и как да се върне старото положение/възможно най-грешната мисъл, вервай ми/. М@мка му, събирал съм се два пъти с бивша за по няколко месеца, и нещата никак не са толкова розови колкото са планирани предварително... С две думи, щом сте се разделили един път, значи е имало сериозна причина да се прекъсне дългата връзка....
Всички препоръчват купони, излизания, пиянства, отдаване на разврат.
Аз препоръчвам нещо друго /не че ще ти навреди малко от горното/- намери си занимание/предмет/домашен любимец което да запълва свободното ти време. Пичагата по-горе е прав - човека/войника/ със свободно време мисли за глупости. Измий го тва лъскаво поло, пусни малко прозореца да те духа вятъра и отиди на някъде с верни другари.
Двете дами го казаха добре обаче/Aneliq и Bubetoo/ - замисли се от кое те боли повече. От факта че exGF ти е намерила заместител или от факта че сте се разделили. Отговори си на тоя въпрос, и ще ти олекне.
Успех колега
Като повечето нормални хора съм минал по тоя път. И съм си бил главата много що така е станало, ама как така ще продължа напред, какво ще става сега, и как да се върне старото положение/възможно най-грешната мисъл, вервай ми/. М@мка му, събирал съм се два пъти с бивша за по няколко месеца, и нещата никак не са толкова розови колкото са планирани предварително... С две думи, щом сте се разделили един път, значи е имало сериозна причина да се прекъсне дългата връзка....

Всички препоръчват купони, излизания, пиянства, отдаване на разврат.
Аз препоръчвам нещо друго /не че ще ти навреди малко от горното/- намери си занимание/предмет/домашен любимец което да запълва свободното ти време. Пичагата по-горе е прав - човека/войника/ със свободно време мисли за глупости. Измий го тва лъскаво поло, пусни малко прозореца да те духа вятъра и отиди на някъде с верни другари.
Двете дами го казаха добре обаче/Aneliq и Bubetoo/ - замисли се от кое те боли повече. От факта че exGF ти е намерила заместител или от факта че сте се разделили. Отговори си на тоя въпрос, и ще ти олекне.
Успех колега

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Абе пич,гледам само на 23 години си-що е жена все е пред тебе.Знам че мислите са ти само в нея и а премигна-виждаш само нея.Трудно е много и много боли.И се чудиш какво си объркал та да стане това.Нищо е отговора.Ще мине време ще се оправиш,оставиш ли се да се сринеш ще се сринеш.Изтривай снимки,писма,скайпове,телефони-всичко.През ум да не ти минава да я следиш кво и що и с кой,вече не е твоя.Газ по заведенията,регистрации по сайтове за запознанства(там си отваряй очите яко) и си ти.И друго щи кажа,аз за да се оженя купих тоя голф,щото бех с жигула.А сега всяка вечер ми се пили-що колата ти е по-важна от мене
?Като стигнеш на моя хал ще се чудиш на сегашния си акъл.
и горе главата-чакат те само хубави неща.

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
И аз може да изряза малко от тази тема любов.
Може да съм млад ,но в живота си съм имал малко момичета.Първата любов еййй голяма работа.3 години заедно,но просто си писнахме.Бяхме малки и така :} После втората голяма работа беше.2 години любов,забава,веселие но стана работата като на колегата.Бях като попарен.После разбрах и други работи и реших,че работата не си струва.Докато е била с мене и с ония се е забавлявала във всяко отношение и аз направо превъртях.Осъзнах ,че няма смисъл да се вайкам и забих нова бройка само и само да ми мине.Уви обаче попаднах на човек и сега сме си заедно вече 4ти месец.Така че олега не се отчаивай.Излез навън а у ,забавлявай се и тя жената сама ще дойде
Може да съм млад ,но в живота си съм имал малко момичета.Първата любов еййй голяма работа.3 години заедно,но просто си писнахме.Бяхме малки и така :} После втората голяма работа беше.2 години любов,забава,веселие но стана работата като на колегата.Бях като попарен.После разбрах и други работи и реших,че работата не си струва.Докато е била с мене и с ония се е забавлявала във всяко отношение и аз направо превъртях.Осъзнах ,че няма смисъл да се вайкам и забих нова бройка само и само да ми мине.Уви обаче попаднах на човек и сега сме си заедно вече 4ти месец.Така че олега не се отчаивай.Излез навън а у ,забавлявай се и тя жената сама ще дойде

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Bubetooo написа:пс:Едва ли го е срещнала този момък,след като сте се разделили,от опит казвам!Истината боли и ти я е спестила
+1, пак от опит

Относно това кой сбъркал - и двамата сте сбъркали. Не е само тя виновна, почти съм убеден.
Осъзнай си грешките и дай всичко от себе си да не ги повториш следващия път.
А относно следващата - гледай да няма проблемите на бившата...
И знай едно - това, което не те убива, те прави по-силен.
Последна промяна от Ivailo на Чет 26 авг 2010 21:20, променено общо 1 път.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Млад си и ти прави впечатление.... след 20 тия път ще си спомняш с усмивка за миналото
също така сега се самонавиваш как ще се мре и колко много си влюбен и обичаш ...а винаги може да се влюбиш още повече и няма и да се сетиш за предишния път ...... свиркай си .... както си бил независим преди да я срещнеш така можеш и след нея ..... само не позволявай заради чувства да загубиш разсъдъка си или мацката да те мачка...... ако си бил про с нея ще се върне ..винаги се връщат поне по веднъж ..може и по повече .....

- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
бре колега ,те жените са един дрол дренки и аз изгорях с 2 години и нещо , и разбрах , че всичко хубаво е кратко демек ден два и си търси ново момиче . Успех 

- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
profesor humel написа:бре колега ,те жените са един дрол дренки и аз изгорях с 2 години и нещо , и разбрах , че сичко хубаво е кратко демек ден два и си търси ново момиче . Успех
С всички жени ли си бил,за да си толкова сигурен...

А иначе към колегата,одеве забравих да му кажа нещо...
Всяка следваща любов и всеки следващ е много по - добър от предишния

Залагам си главата,че така ще стане,ако обаче не стане така,имаш почерпка от мен

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм чел въобще !!Само твоето мнение!!И ще ти кажа ,че ти кадето тръгваш аз съм се върнал 5 пъти и даже повече!Не каза на колко години си?Ще имаш още много такива случаи!Виждам ,че си добро момче и трябва да ти кажа ,че такива си патят.Съвета ми е;Главата горе и да не ти пука!
Знам ,че е гадно и колко боли!Но ако това те събори ,значи си слаб!
пп.Определено знам колко е гадно!Ама лично аз вече съм претръпнал и не ме боли.
Знам ,че е гадно и колко боли!Но ако това те събори ,значи си слаб!
пп.Определено знам колко е гадно!Ама лично аз вече съм претръпнал и не ме боли.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”