За любовта и още нещо

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Re: За любовта и още нещо

Мнениеот kiko » Чет 26 авг 2010 17:17

бих се притеснил само ако е носила последните женски дупки и последните яйцеклетки на света...
карайте го по спокойно...
това за клина го написаха вече-то е основното лечение...
по-добре да се отървеш сега отколкото да имате 2+ деца и те зареже тогава...
ВРЕМЕТО ЛЕКУВА...
случват се къде-къде по непоправими неща...
да ни разкажеш после за новото гадже,че и ние женените да оплакнем очи (приятелско).
не те е зарязала-отървал си се!

Потребителски аватар
Anelia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Anelia » Чет 26 авг 2010 19:05

Велко, съжалявам, че се чувстваш кофти.Въпроса е от кое те боли повече - от наранено его или наистина толкова обичаш това момиче, че си готов да правиш компромиси. Доколкото разбрах, тя е срещнала друг след като сте се разделили. А, защо всъщност се разделихте?Защо тя си е събрала багажа? Дали ти не допускаш някакви грешки във връзките си? Може би трябва да помислиш върху този въпрос, преди да се впуснеш в нова връзка, ако искаш тя да е успешна.И не бързай да започваш такава, с цел да забравиш бившата.Няма да е честно спрямо новото момиче, а и на теб няма да ти помогне. Излизай с приятели, забавлявай се, занимавай се с неща, които ти харесват. Понякога времето лекува...или просто във времето се научаваш да живееш с болката. Пожелавам ти скоро пак да се усмихваш!

Потребителски аватар
williams_vn
Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
Двигател:

Мнениеот williams_vn » Чет 26 авг 2010 19:16

абе колеги какво е това любов яде ли се мирише ли се :lol: .я по спокоино жени с вагони свесни маже с купони ,а когато любовта ти обърне гръб я изчакаи да се наведе и :beat_butt2 хахах не бе и секс докато и доиде акъла в мозака

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 26 авг 2010 19:23

scuba написа:
Velko написа:Благодаря на всички за подкрепата.Знам, че с времето ще мине :) В момента се чувствам все едно са ми набили зверски тупаник в носа... та затова и реших да споделя.Може да автомобилен форум, но това е офф- топика, а и съм виждал какви ли не теми (ЕНИГМА). Гледам да излизам всяка вечер и да не се затварям в себе си. Свестни типове има тук... :)

Eла някой ден да те вкарам подвода да си намериш нова любов и краста - ще забравиш за всичко друго :-)

Ей това е много важно! Да си намериш хоби, което да ти доставя максимално удоволствие.
Аз например си мечтаех от малък да летя с парапланер...
Ами сега намерих времето и парите да го направя :)
Да не говоря, че по-бившата пък ми беше казала "ти докато си с мене няма да летиш на такова" mhihi
Та зимата съм на сноуборд, през останалото време - парапланер.
Намери си и ти хоби, с което да уплътняваш времето си, да ти държи мозъка зает постоянно :beer
И както казаха колегите - алкохол убаво, ама не прекалявай (разбирай не всяка вечер талпа, независимо сам ли си или с компания).

И да кажа - ако не те влече водолазието mhihi , а искаш да се научиш да летиш - ще те свържа с точните хора :да:

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Чет 26 авг 2010 19:59

Едно женско мнение.... може ли?! :roll:
Сигурна съм,че и на нея и е гадно и то много,колкото и да не ти се вярва..
Но живота както казаха колегите по-горе продължава,любовта се забравя с любов...
Живей докато си млад,нали не си и сложил пръстена...
Така е било писано и по добре,явно не сте един за друг,ще намериш сродната си душа!
Горе главата и смело към следващото завоевания и следващата голяма тръпка и любов!
Успех колега :kissy:

пс:Едва ли го е срещнала този момък,след като сте се разделили,от опит казвам!Истината боли и ти я е спестила :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 26 авг 2010 20:00

както казваха в казармата
нон стоп чанч, за да не мисли боеца за глупости-бягства, шафрантии и да спи на пост
ама едно време в казармата...

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 26 авг 2010 20:11

Pichaga написа:както казваха в казармата
нон стоп чанч, за да не мисли боеца за глупости-бягства, шафрантии и да спи на пост
ама едно време в казармата...

Ехх чичи добре че си ти да споделиш с младежта казармените терзания mhihi

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 26 авг 2010 20:45

Колега Velko, тежко е, тежко е но ще мине. Всичко с времето, старите хора така казват. Прави са.
Като повечето нормални хора съм минал по тоя път. И съм си бил главата много що така е станало, ама как така ще продължа напред, какво ще става сега, и как да се върне старото положение/възможно най-грешната мисъл, вервай ми/. М@мка му, събирал съм се два пъти с бивша за по няколко месеца, и нещата никак не са толкова розови колкото са планирани предварително... С две думи, щом сте се разделили един път, значи е имало сериозна причина да се прекъсне дългата връзка.... :banghead:
Всички препоръчват купони, излизания, пиянства, отдаване на разврат.
Аз препоръчвам нещо друго /не че ще ти навреди малко от горното/- намери си занимание/предмет/домашен любимец което да запълва свободното ти време. Пичагата по-горе е прав - човека/войника/ със свободно време мисли за глупости. Измий го тва лъскаво поло, пусни малко прозореца да те духа вятъра и отиди на някъде с верни другари.
Двете дами го казаха добре обаче/Aneliq и Bubetoo/ - замисли се от кое те боли повече. От факта че exGF ти е намерила заместител или от факта че сте се разделили. Отговори си на тоя въпрос, и ще ти олекне.
Успех колега :!:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Чет 26 авг 2010 20:49

Абе пич,гледам само на 23 години си-що е жена все е пред тебе.Знам че мислите са ти само в нея и а премигна-виждаш само нея.Трудно е много и много боли.И се чудиш какво си объркал та да стане това.Нищо е отговора.Ще мине време ще се оправиш,оставиш ли се да се сринеш ще се сринеш.Изтривай снимки,писма,скайпове,телефони-всичко.През ум да не ти минава да я следиш кво и що и с кой,вече не е твоя.Газ по заведенията,регистрации по сайтове за запознанства(там си отваряй очите яко) и си ти.И друго щи кажа,аз за да се оженя купих тоя голф,щото бех с жигула.А сега всяка вечер ми се пили-що колата ти е по-важна от мене Изображение?Като стигнеш на моя хал ще се чудиш на сегашния си акъл. :drunk и горе главата-чакат те само хубави неща.

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Чет 26 авг 2010 20:56

И аз може да изряза малко от тази тема любов.

Може да съм млад ,но в живота си съм имал малко момичета.Първата любов еййй голяма работа.3 години заедно,но просто си писнахме.Бяхме малки и така :} После втората голяма работа беше.2 години любов,забава,веселие но стана работата като на колегата.Бях като попарен.После разбрах и други работи и реших,че работата не си струва.Докато е била с мене и с ония се е забавлявала във всяко отношение и аз направо превъртях.Осъзнах ,че няма смисъл да се вайкам и забих нова бройка само и само да ми мине.Уви обаче попаднах на човек и сега сме си заедно вече 4ти месец.Така че олега не се отчаивай.Излез навън а у ,забавлявай се и тя жената сама ще дойде :)

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 26 авг 2010 20:57

Bubetooo написа:пс:Едва ли го е срещнала този момък,след като сте се разделили,от опит казвам!Истината боли и ти я е спестила :wink:

+1, пак от опит mhihi

Относно това кой сбъркал - и двамата сте сбъркали. Не е само тя виновна, почти съм убеден.
Осъзнай си грешките и дай всичко от себе си да не ги повториш следващия път.
А относно следващата - гледай да няма проблемите на бившата...

И знай едно - това, което не те убива, те прави по-силен.

Последна промяна от Ivailo на Чет 26 авг 2010 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 26 авг 2010 21:00

Млад си и ти прави впечатление.... след 20 тия път ще си спомняш с усмивка за миналото :) също така сега се самонавиваш как ще се мре и колко много си влюбен и обичаш ...а винаги може да се влюбиш още повече и няма и да се сетиш за предишния път ...... свиркай си .... както си бил независим преди да я срещнеш така можеш и след нея ..... само не позволявай заради чувства да загубиш разсъдъка си или мацката да те мачка...... ако си бил про с нея ще се върне ..винаги се връщат поне по веднъж ..може и по повече .....

Потребителски аватар
profesor humel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profesor humel » Чет 26 авг 2010 21:38

бре колега ,те жените са един дрол дренки и аз изгорях с 2 години и нещо , и разбрах , че всичко хубаво е кратко демек ден два и си търси ново момиче . Успех :обичам ви

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Чет 26 авг 2010 21:44

profesor humel написа:бре колега ,те жените са един дрол дренки и аз изгорях с 2 години и нещо , и разбрах , че сичко хубаво е кратко демек ден два и си търси ново момиче . Успех :обичам ви

С всички жени ли си бил,за да си толкова сигурен... :roll: :D Не всички са еднакви... хората са различни
А иначе към колегата,одеве забравих да му кажа нещо...
Всяка следваща любов и всеки следващ е много по - добър от предишния :wink:
Залагам си главата,че така ще стане,ако обаче не стане така,имаш почерпка от мен :wink:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Чет 26 авг 2010 22:09

Не съм чел въобще !!Само твоето мнение!!И ще ти кажа ,че ти кадето тръгваш аз съм се върнал 5 пъти и даже повече!Не каза на колко години си?Ще имаш още много такива случаи!Виждам ,че си добро момче и трябва да ти кажа ,че такива си патят.Съвета ми е;Главата горе и да не ти пука!
Знам ,че е гадно и колко боли!Но ако това те събори ,значи си слаб!
пп.Определено знам колко е гадно!Ама лично аз вече съм претръпнал и не ме боли.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”