krraynov написа:Абе колеги... може ли някой да каже нещо по въпроса като се има в предвид - че всички софиянци се жалват че плащат много за ТЕЦ, а точно там цената още правителството на БСП я застопори, въпреки цените на газа?
щото щеше да има бунт иначе (си мисля аз)Т.е цените на топофикацията в София (най-вече) и не само там се ДОТИРАТ от държавата - т. е ВСИЧКИ данъкоплатци (и онези от с.Долно Нанагорнище) я плащат - туй справедливо ли е

Защо еквивалентно не раздават пари - на всички останали по цялата страна с по колкото се дотират цените на топлофикацията в столицата?

мммм ама няма далаверка - затова
Ама и те хората (с ТЕЦ) - с тия общи сметки за входовете за ТЕЦ които всички, ползват не ползват - плащат ...
После и тия топлинни счетоводители

- и те са намърдани в синджира от посредници- които имат само чекмеджета, фактури и касови апарати....
Извода е.. че няма справедливост, обаче нали знаете не е луд оня който яде баницата...

А в резюме според мен може да се каже че относно въпроса- на газ или на ТЕЦ - според мен- ако има изградена инсталация (парно) - най-добре е на ТЕЦ, и ако е в София.. цената е дотирана.. значи- харно е хорото..
Колега, говориш глупости.
Първо, цената от БСП до сега се е вдигнала многократно.
Вдига се почти всеки сезон, ако не е и всеки.
После, как точно някой от Горно Нанадолнище плаща парното на някой от София, че не разбрах?
От там и другата част на мнението ти се обезсмисля.
Относно мнението на колегата golf2949 - ела във Видин да видиш баща ми сам, какво локално парно направи. Зимата като се прибера не се живее в апартамента от жега
Ама и апартамента е с изолация и с хубава дограма.
Сещаш се, че на един апартамент в панелка примерно, с дървената дограма, няма как да е същия ефекта.
Ода, 25 кубика по 60 лв са си 1500 лв...

Много бе...