Трака ми супорта
Трака ми супорта
Колеги от няколко месеца имам едно много гадно тракане като на ламарина и скърцане по скоро горе долу така го определям ходих при няколко майстора в Варна и се оказа наи накрая че имам луфт на супорта на преден сесен апарат разгледах го и ми стана ясно какво е супорт и каква е причината. Но сега даите мнения как да го реша тоя гаден проблем колкото повече толкова повече .... 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Трака ми супорта
С нов ... от моргата, но не разбит или от авточасти в раздела продава тук във форума! Най - бързо и безпроблемно решаване на проблема. Става и с нов от магазина, обаче едва ли са някакви нормални цени, обаче не си казал за какъв пасат става въпрос, ако е изобщо пасат
Ако си попълниш гаража вероятността да ти помогне някой е по - голяма!

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Според мен става въпрос за водачите на апарата
Мисля че може да се сменят втулките 

пасата е б5 1997 1.9 tdi 110 hp идеята ми е да мина възможно най-тънко от към кинти незнам какжи са цените на супортите но преди година сменях заден ляв апарат от моргата за 50 лв. така че той може да е по ефтин ............
-
- Автомобил:
- Двигател:
Само поясни леглото на водача ли е износено или какво.Ако е леглото на водача със гумените втулки има решение, евтино.
значи като го напъне майстора с отверката отпред леко и спира тракането но незнам дали са износени втулките понеже неможах да го сваля. само ако може да ме ориентирате как са цените горедолу на тия работи и по специално за Варна ...... Благодаря и успешен ден 

- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Стругар е решението,моя майстор ми беше обявил цена(по спомен)50 лева за двата.
значи в най лошият случаи да се приготвя с 50-тачка при мен е разбит само преден дсен ....
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен е преден десен....и с намаляването на феродото тропането като чели се усилва,не е много силно но е дразнещо.Цялата предница-окачване,тампони е ЧУК...само това ми лази по нервите....за Б3 знам че това си е детска болест.....незнам за твоя как е?!?!!?
Някой ако знае майстор за София който оправя такива неща да ме светне,или да сменям апарата...?!?!
Някой ако знае майстор за София който оправя такива неща да ме светне,или да сменям апарата...?!?!
има логика като намалява феродото да става така но при мен накладките са на 15 хил км напражо са си нови но пък в началото като ги смених малко го имаше това тракане.