Ако си от форума или случайно прочетеш това, може да ми пишеш, за да се разберем какво точно искаш!

black` написа:Поредния супер идиот с черен джиБ VW Tuareg, вчера Петък 11ч. на Е79, преди село Марикостиново с номер СА нещо си селско... Изпреварвам колона, а отсреща идват коли. Пускам мигач да се прибирам пред него, но той кара на 5 см от предната колата и няма място. Натискам го да отвори място, но въпреки това реши да свирка и да се прави на интересен пред мадамата на другата седалка. Да не би случайно да го одраскам. Защо не спря да си изясним нещата след като няколко пъти после ти набих спирачки отпред и отбих в селото?!Ако си от форума може да ми пишеш, за да се разберем какво точно искаш!
Чл. 42 (3) Водачът на изпреварваното пътно превозно средство е длъжен да не увеличава скоростта и да не пречи на изпреварването по какъвто и да е друг начин.
black` написа:Представаш ли си колона от 20 коли и тирове, и всчки да карат на 5 см един от друг. Сигурно всички идиоти са решили да изпреварват по едно и също време. Ситуацията беше точно такава.![]()
И да увеличава и да не какво значение има?! Щом след като съм пуснал мигач искам да се прибирам пред него?! Айде обеснявайте сега правилника?![]()
Друг е въпроса, че щом е с такава кола сигурно не му беше много прятно да го изпреварва 30 годиша тарга.
black` написа:Чл. 42 (3) Водачът на изпреварваното пътно превозно средство е длъжен да не увеличава скоростта и да не пречи на изпреварването по какъвто и да е друг начин.
Чл. 125. Водачите на бавноходни пътни превозни средства и на пътни превозни средства с разрешено общо тегло над 3,5 тона или с дължина, по-голяма от 7 метра, при движение едно зад друго са длъжни да спазват дистанция, която позволява на тези, които се движат зад тях, да ги изпреварват и да заемат място между тях.
black` написа:Ами на 3 км прав участък, без насрещно движение, след като никой не изпреварва камионите вестник ли да четем?![]()
![]()
Лека вечер.
ivo_555 написа:black` написа:Ами на 3 км прав участък, без насрещно движение, след като никой не изпреварва камионите вестник ли да четем?![]()
![]()
Лека вечер.
Определено предпочитам вестник, пред НЕКРОЛОГ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта