! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Аз мога да те заведа на ГРОБА на един от най-добрите ми приятели, точно заради безумно жестоки ИНАТИ като теб!!! 

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Не мислите ли да спирате?!Тази тема отива към тупалки,нека всеки да споделя,но.. не мисля,че трябва да е по този начин!
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не, с риск да размърдам кокалите на Валката (MKII), с риск да наскърбя отново сестра му Ивето, държа да споделя за всички забравили тази случка (когато форумът беше в Tраур) или потребители като muns61, които са новорегистрирани...
Катастрофата...
Идентична ситуация на прав път, с видимост, само че без колона от изпреварвани коли...
Изпреварваната кола е била само една...
Накратко ще обобщя - Вальо почина именно, заради ината на изпреварваната от него кола и шофьора на камиона в насрещното, който не пожела да чукне спирачката...
Катастрофата...
Идентична ситуация на прав път, с видимост, само че без колона от изпреварвани коли...
Изпреварваната кола е била само една...
Накратко ще обобщя - Вальо почина именно, заради ината на изпреварваната от него кола и шофьора на камиона в насрещното, който не пожела да чукне спирачката...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
аз мога да ви заведа всички на малашевските
Айде спрете се, то се видя, че у форума има дървени философи и толкоз, ходи го убеди, че главата му не е откъм гъза.

Айде спрете се, то се видя, че у форума има дървени философи и толкоз, ходи го убеди, че главата му не е откъм гъза.

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде и аз да напиша нещо в тон с изписаното дотук.Много пъти ми се е случвало да съм изпреварван неправилно от неразумни водачи по пътищата (в завои,на непрекъснатиа ,без видимост или просто с лоша преценка за разстоянието на идващата отсреща кола) и винаги съм се опитвал да им направя място, за да няма инциденти... това не е като да си го върнеш на някого, че те е предредил на светофара! Когато пред мен се набиват рязко спирачки, винаги поглеждам в огледалото да не прееба този който е зад мен и ако имам възможност бягам встрани... общо взето се опитвам да пазя себе си и хората около мен.Неразумни шофйори винаги ще има ( току-що взели книжка, неадекватни жени, мутри ИЗСТРЕБИТЕЛИ и т.н... списъка е дълъг ).Ако мога им давам път и това е.Ако мога ги наказвам и така... призовавам да сме разумни и така
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Просто не мога да повярвам че толкова много хора не само, че не разбират смисъла на думичката толерантност, ами и имат драстични пропуски в познаването на правилата за движение. Всички сме виждали колона от 20 коли примерно, аз почти не съм виждал пътен участък в Бг където има достатъчна видимост за изпреварването наведнъж на цялата колона е какво излиза, че такава колона е забранено да се изпреварва ли? Щом има възможност за безопасно изпреварване на една или повече коли от колоната всеки е в правото си да изпреварва, изобщо не може да става въпрос дали да го пусна или не пред мен аз съм длъжен да му осигуря място да се прибере безопасно в колоната. А дори да ме изпреварва някой идиот без грам видимост, ако мога да предотвратя ПТП пак ще направя всичко, което зависи от мен защото съм толерантен и защото, ако се случи нещо лошо и аз съм можел да го предотвратя за разлика от половината писали преди мен, аз никак няма да се почувствам щастлив и удовлетворен, че тоя идиот най-после е отишъл на онзи свят. По вашата логика за подобни превъзпитателни методи със смъртен изход, на тези радари дето снимат нарушителите трябва да им махнат камерите и да им сложат направо по една гаубица и вместо снимка по пощата наруштелите да получават по 10кг гюле в предното стъкло.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
май всички правим място, за съжаление джигитите използват колегиалността ни, за да карат както си искат.
днес един такъв капут с А8 изпреварваше колоната на Околовръстното/ качествено задръстване/ в София, съответно цялата насрещна лента беше плътно до банкета.
ама няма как, умният отстъпва
днес един такъв капут с А8 изпреварваше колоната на Околовръстното/ качествено задръстване/ в София, съответно цялата насрещна лента беше плътно до банкета.
ама няма как, умният отстъпва
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Petrolhead написа:...за съжаление джигитите използват колегиалността ни, за да карат както си искат...
Точно тук е проблемът. Всеки мисли, че е по-тарикат от другия

Неефективна е наказателната ни система, иначе много от опасните на пътя отдавна щяха да са прибрани за каране в нетрезво състояние, системни нарушения, без книжки или със 100 над ограниченията.
Тъжно е, че загиват много млади хора - бъдещето на тази държава.
Самоизбиваме се, а агресията и комплексите стават все по-големи

А най-лошото е, че няма воля за промяна към по-добро...
-
- Автомобил:
- Двигател:
ktamen написа:Просто не мога да повярвам че толкова много хора не само, че не разбират смисъла на думичката толерантност, ами и имат драстични пропуски в познаването на правилата за движение. Всички сме виждали колона от 20 коли примерно, аз почти не съм виждал пътен участък в Бг където има достатъчна видимост за изпреварването наведнъж на цялата колона е какво излиза, че такава колона е забранено да се изпреварва ли? Щом има възможност за безопасно изпреварване на една или повече коли от колоната всеки е в правото си да изпреварва, изобщо не може да става въпрос дали да го пусна или не пред мен аз съм длъжен да му осигуря място да се прибере безопасно в колоната. А дори да ме изпреварва някой идиот без грам видимост, ако мога да предотвратя ПТП пак ще направя всичко, което зависи от мен защото съм толерантен и защото, ако се случи нещо лошо и аз съм можел да го предотвратя за разлика от половината писали преди мен, аз никак няма да се почувствам щастлив и удовлетворен, че тоя идиот най-после е отишъл на онзи свят. По вашата логика за подобни превъзпитателни методи със смъртен изход, на тези радари дето снимат нарушителите трябва да им махнат камерите и да им сложат направо по една гаубица и вместо снимка по пощата наруштелите да получават по 10кг гюле в предното стъкло.

Джигити, продължавайте с бесните неправилни маневри - ние сме толерантни, и ще ви направим път!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ivo_555 написа:Джигити, продължавайте с бесните неправилни маневри - ние сме толерантни, и ще ви направим път!
Благодаря!
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Smeagol написа:Petrolhead написа:...за съжаление джигитите използват колегиалността ни, за да карат както си искат...
Точно тук е проблемът. Всеки мисли, че е по-тарикат от другияЩе изпреваря тоя "бавния", онзи със "старата" трошка и т.н.
Неефективна е наказателната ни система, иначе много от опасните на пътя отдавна щяха да са прибрани за каране в нетрезво състояние, системни нарушения, без книжки или със 100 над ограниченията.
Тъжно е, че загиват много млади хора - бъдещето на тази държава.
Самоизбиваме се, а агресията и комплексите стават все по-големи![]()
А най-лошото е, че няма воля за промяна към по-добро...
Не на 100% а на 200% съм съгласен с колегата, много е тъжна картинката

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Не че не го виждам всеки ден, но чета тука и направо се плаша какъв зверилник е по пътищата ни... а още по-лошо е, че колеги от форума допринасят за това нещо... 

Искам да уточниме кои са "Джигитите"! Прави ли ме джигит това че искам да изпреваря колона от 10 коли + 1 тир и ги изпреварвам на участъци с ясна видимост съобразен с абсолютно всички пътни условия? И понеже колона от 10 коли + тир е невъзможно да се изпревари на веднъж се трябва да се прибера някъде.Обаче някой си безмозъчен олигофрен е решил да не пуска джигит като мен и още малко ще се блъсне в колата пред него. Питам аз това не го ли прави него джигит? И последно,джигит ли съм когато се прибера по в дясно и пусна газта когато някой ме изпреварва?
Искам да кажа на всички злобни и малки човечета когато наближи джигит като мен моля пускайте го да ви изпревари или поне карайте на нормална дистанция за да не се стига до драми.Благодаря!!!
Искам да кажа на всички злобни и малки човечета когато наближи джигит като мен моля пускайте го да ви изпревари или поне карайте на нормална дистанция за да не се стига до драми.Благодаря!!!
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Като говорим за такъв тип джигити...
Септември 2009та си купих пасата. Колицата е дизелче, 110 коня и на фона на старата кола - голф 3ка с 101кс двигател - направо лети. Пасата го взех от Силистра и до там стигнах с голфа. Едно приятелче с мен да прибере голфа. Караме ние към Хасково и преди шипченския проход една червена баничарка. Кара си със 70. Тръгвам аз да я изпреварвам и ония олигофрен настъпва. Обаче поради достатъчното видимост и правия път испреварването завърши успешно със ... 160км/ч!!! И какво виждам - хърбав озлобен чичка с цаки с 200 зуум седи и гледа лошо малко над волана.
Чичката се скъта пак и кара със 70. Приятелчето с голфа не може да го изпревари, щото голфа не върви толкова. Та се наложи да се комбинираме и двамата за да можем да го изпреварим, и да продължим нормалното каране със 90км/ч. На прохода шипка тоя хубостник ни застига и ... няколко пъти подред се опитва да изпревари в завоите там!!! И всеки път се разминаваше на фантазия. Стигнахме най-горе, спряхме да разпитаме хората за пътя нататък че беше в ремонт, но най-големия бонус беше, че се отървахме от дебила зад нас.
Та така, аз просто да се включа с една такава история за малоумник дето с това си каране може да пребие маса народ.
Септември 2009та си купих пасата. Колицата е дизелче, 110 коня и на фона на старата кола - голф 3ка с 101кс двигател - направо лети. Пасата го взех от Силистра и до там стигнах с голфа. Едно приятелче с мен да прибере голфа. Караме ние към Хасково и преди шипченския проход една червена баничарка. Кара си със 70. Тръгвам аз да я изпреварвам и ония олигофрен настъпва. Обаче поради достатъчното видимост и правия път испреварването завърши успешно със ... 160км/ч!!! И какво виждам - хърбав озлобен чичка с цаки с 200 зуум седи и гледа лошо малко над волана.
Чичката се скъта пак и кара със 70. Приятелчето с голфа не може да го изпревари, щото голфа не върви толкова. Та се наложи да се комбинираме и двамата за да можем да го изпреварим, и да продължим нормалното каране със 90км/ч. На прохода шипка тоя хубостник ни застига и ... няколко пъти подред се опитва да изпревари в завоите там!!! И всеки път се разминаваше на фантазия. Стигнахме най-горе, спряхме да разпитаме хората за пътя нататък че беше в ремонт, но най-големия бонус беше, че се отървахме от дебила зад нас.
Та така, аз просто да се включа с една такава история за малоумник дето с това си каране може да пребие маса народ.