Отзиви от събора на Рожен 2010

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Отзиви от събора на Рожен 2010

Мнениеот enigma79 » Вто 07 сеп 2010 17:28

Stefan и Kozunak,хора нека си стиснем ръцете,каквото било,било,голями хора сме.Нека да правим любов,а не война,както са казали.Стиснете си ръцете,ударете по една братска целувка mhihi Като се видите пийнете по едно,две,абе колкото ви се пие.Няма смисъл от това,никой няма да спечели от караницата :да:
: vw fen

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Вто 07 сеп 2010 20:05

Vlad777 написа:... Благодаря и на колегата, който беше оставил на масата бутилка ракия с клубен етикет :applause: Да си каже кой е - добра беше mhihi

:oops: радвам се че ви е харесала

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Вто 07 сеп 2010 20:32

А на строзагорската група имаше ли такова шише :roll:

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 07 сеп 2010 21:13

Аз се чудя само за едно,с риска да бъда разпнат,ама къде са останалите части от пъзела :roll: А имено по старите модели коли и микробуси с марката фолксваген :banghead: Като гледам различните клипове от различните краища на света,ами те са неразделна част от съборите.Ето едно видео,просто без коментар,КРАСОТА .Защо тука липсват :?: Сега някой ще каже,на крушуна имаше,да имаше ама само един от тях,а както знаем,една птичка пролет не прави.Не мислите ли че така се губи част от чара на съборите.Нека на следващия събор да бъдем едини,без значение дали е въздохар,или голфаджия или тем подобни,марката е една VW : vw fen
С написаното по горе,не искам да засегна никой.Просто лично мнение.Но ще се радвам да видя същото което виждам по видео клпиовете на другите събори извън нашата родина,това да го видя и при нас :bowdown

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 07 сеп 2010 21:17

Жоро, ама и ти ги задаваш едни...
Ми щото не ги пуснахме :063: Те се бяха наредили 10-на костенурки и 5 Т1-ци на входа, ама им казахме, че е само за нови коли :063:
Ти що не докара такава? Щото нямаш. И аз поради същата причина не докарах такава. Предполагам и всички други, които бяха на събора.

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 07 сеп 2010 21:20

ISRalien написа:Жоро, ама и ти ги задаваш едни...
Ми щото не ги пуснахме :063: Те се бяха наредили 10-на костенурки и 5 Т1-ци на входа, ама им казахме, че е само за нови коли :063:
Ти що не докара такава? Щото нямаш. И аз поради същата причина не докарах такава. Предполагам и всички други, които бяха на събора.

Ивчо,аз нямам и ти нямаш и други ли има които нямат :roll:
Дай по сериозно,сега ако кажеш че в България няма фенове на транспортер и костенурки и другите модели,ще ме утрепеш.Има и не са малко и има доста в форума.Мисля че Ивчо тука не си прав :roll:
Въпроса ми е защо те не искат да дойдат и да се повислим заедно.Ето това питам,защо се получава така :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 07 сеп 2010 21:21

Хора, кога ще спрете с откровено ТЪПИТЕ въпроси?
На съборите има такива автомобили, каквито са хората, пожелали да дойдат. Да не искате квоти за отделните модели да въведем? Същото важи и за календарите на клуба, за тениските на клуба, за изложението на клуба и т.н. Ясно е като бял ден - просто има повече направени голфове отколкото други модели. Това е. Съответно и повече се снимат. Аман ...

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 07 сеп 2010 21:29

dobrin написа:Хора, кога ще спрете с откровено ТЪПИТЕ въпроси?
На съборите има такива автомобили, каквито са хората, пожелали да дойдат. Да не искате квоти за отделните модели да въведем? Същото важи и за календарите на клуба, за тениските на клуба, за изложението на клуба и т.н. Ясно е като бял ден - просто има повече направени голфове отколкото други модели. Това е. Съответно и повече се снимат. Аман ...

Извинявам се за "тъпия" въпрос.Знаех си че така ще стане,а имено ще се намесят работи,които нямат нищо общо с въпроса.А въпросът ми е зададен към тази група хора.Защо не идват и не си показват старите коли.Добри аз не съм взел да упреквам никой,просто питам.И пак ще кажа.
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ТЪПИЯ ВЪПРОС :banghead:

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Вто 07 сеп 2010 21:39

Всичко е до финансовите средства.Сигурен съм че колегите с Т-бусовете и костенурките искат и те да дойдат,но явно финансите ги спират.А може и да нямат наистина желание.Друга причина не виждам

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Вто 07 сеп 2010 22:15

Както винаги добър събор беше :applause: Благодаря от името на руснската група :bowdown

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 08 сеп 2010 0:02

mupk0 написа:Всичко е до финансовите средства.Сигурен съм че колегите с Т-бусовете и костенурките искат и те да дойдат,но явно финансите ги спират.А може и да нямат наистина желание.Друга причина не виждам

Съгласен съм за финансите,трудно е.Но няма да е новост,че доста хора които присъствахме на този събор лишихме както семейството(или себе си) си от някой от най необходимите неща за оцеляване за месеца и тази жертва да дойдем да се видим с приятели,хора с които са ни направели впечатление в форума и искаме да се запознаем и да се повеселим на една маса,да споделим опит и да си покажем това което сме сътворили от нашите коли,независемо дали ще е реставрирана колата,или дали ще е с променен двигател или външен вид.За мен това е магията на съборите,но и това че не виждам,ако мога така да кажа ''корените'' от които са произлезли нашите коли,ето това малко отнема от тази магия :talk: За мен този рожен беше по добър от предишния,най вече беше и по топъл(май ракията дойде в повече) mhihi Единствено май само хорото лисваше,но заради дъжда е така.Но за сметка на това,оркестъра беше номер 1 :bowdown и компенсира на 100процента липсата на хорото.Надявам се и следващия рожен да е по добър от този и да имаме поне няколко вида от старите ''корени'' :kissy:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 08 сеп 2010 19:52

Да попитам някой изброи ли колоната София+Пловдив?
Колегата качи една снимка и ми стана едно хубаво на душата...
Изображение

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 08 сеп 2010 20:29

А някой преброи ли автомобилите на поляната тази година :roll: ?

Потребителски аватар
mitov_tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitov_tdi » Чет 09 сеп 2010 15:27

Тези дето раздаваха лепенките на входа би трябвало да знаят ! :?:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 09 сеп 2010 18:15

И пак имаше 200 видеокамери и пак има 3 клипчета :banghead:
Ма за кво са ни на нас, нали вие си имате за домашната колекция :banghead: :banghead: :banghead:
Добре поне че имаше много фотоапарати, та се събраха бая снимки. И отново снимки само на автомобили. Вече ми писна да гледам волото на Полен и ралито на Алпин...

Върни се в “Организационен”