Като се видите пийнете по едно,две,абе колкото ви се пие.Няма смисъл от това,никой няма да спечели от караницата

Като се видите пийнете по едно,две,абе колкото ви се пие.Няма смисъл от това,никой няма да спечели от караницата

Vlad777 написа:... Благодаря и на колегата, който беше оставил на масата бутилка ракия с клубен етикетДа си каже кой е - добра беше
![]()
Като гледам различните клипове от различните краища на света,ами те са неразделна част от съборите.Ето едно видео,просто без коментар,КРАСОТА .Защо тука липсват

Те се бяха наредили 10-на костенурки и 5 Т1-ци на входа, ама им казахме, че е само за нови коли
ISRalien написа:Жоро, ама и ти ги задаваш едни...
Ми щото не ги пуснахмеТе се бяха наредили 10-на костенурки и 5 Т1-ци на входа, ама им казахме, че е само за нови коли
![]()
Ти що не докара такава? Щото нямаш. И аз поради същата причина не докарах такава. Предполагам и всички други, които бяха на събора.

dobrin написа:Хора, кога ще спрете с откровено ТЪПИТЕ въпроси?
На съборите има такива автомобили, каквито са хората, пожелали да дойдат. Да не искате квоти за отделните модели да въведем? Същото важи и за календарите на клуба, за тениските на клуба, за изложението на клуба и т.н. Ясно е като бял ден - просто има повече направени голфове отколкото други модели. Това е. Съответно и повече се снимат. Аман ...

Благодаря от името на руснската група 
mupk0 написа:Всичко е до финансовите средства.Сигурен съм че колегите с Т-бусовете и костенурките искат и те да дойдат,но явно финансите ги спират.А може и да нямат наистина желание.Друга причина не виждам
За мен този рожен беше по добър от предишния,най вече беше и по топъл(май ракията дойде в повече)
Единствено май само хорото лисваше,но заради дъжда е така.Но за сметка на това,оркестъра беше номер 1
и компенсира на 100процента липсата на хорото.Надявам се и следващия рожен да е по добър от този и да имаме поне няколко вида от старите ''корени'' 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта