Здравейте колеги!! Днес пътувайки за работа температурата на водата се покачи почти до прегряване Добре че вече бях стигнал......Отворих капака, перката на радиатора изобщо не се включва....Термостат ли е това.....?? Онзи ден смвнях мембрани на изпарителя и тъй като изтече доста течност, долях временно с вода.....това има ли значение за доброто охлаждане? Моля за съвети- как да боря този неприятен проблем?
Това най-вероятно е датчика който стой в радиатора и пуска перката при определени градуси. Измъкни конектора който влиза в него и продължава към перката и с един кламер дай изводите му на късо - това се има предвид с "пусни кабелче". Ако са 3 дупките на куплунга -първо пробвай двата крайни и после краен и среден, но не мога да ти кажа точно кои, защото мойта е само с една степен - съответно само два извода, но пробвай, няма да преебеш нищо. Перката трябва да се включи при това положение. Ако се включи ясно е - датчика е заминал - той това прави - при еди кви си градуси си дава изводите на късо - сменяш го и това е. Ако не се включи, проблема е по нататък по трасето - може да е кабела, може да е степен на перката и т/н/. Кажи кво е станало да го мислим.
Пак слиазох до колата( дано не ме изгонят от работа) Оставих колата да си работи на място-пак качи температурата........Значи е датчика на радиатора ли...? Колко струва имате ли представа и каде мога да го сменя днес след 17.30?
...И понеже не искам да изцапам нещо...мога ли на прибежки и припълзявания да се добера до майстор...тоест да карам, пък като видя , че почва да грее - да спирам и така....
dj_tuhla написа:Дам, и караш на по високи обороти (една скорост надолу примерно) да върти повече вода.
С това не съм съгласен караш например на 4-та с 40 км така по малко ще загрее и гледаи да не минаваш 2000 оборота . Абе пенсионерската и като имаш възможност поинерция . Ако стрелката мине 100 спираи да не стане беля