Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./

Мнениеот Vento » Чет 09 сеп 2010 21:07

Колеги, някой има ли счупен стоп от Голф 2, трябва ми за части?

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Re:

Мнениеот Presian » Пет 10 сеп 2010 15:50

Ето къде са сбирките:
joser написа:не е окончателно, но е за този четвъртък. ако се окаже удачно място - там ще сме и по-натам:
засега остава 19часа само че на главния вход на стадиона на Гребната (спорт.комплекс Пловдив) откъм ЖП-то, бул.Копривщица (там са сбирките на ауди). някой против мястото за този четвъртък? да мислим друго?

Здравейте всички...МАЙНА :roll: аз съм пресен пресен още в тоя форум ама си обичам колицата без значение че е абсолютна кошница, фен съм на марката и ако зависи от мен ( а не от парите с които разполагам :( )бих си купил цял автопарк на VW...та на въпроса... по цял ден съм на работа или спя и отчаяно се нуждая от малко социализация...може ли някой ден да заповядам на сбирките въпреки че не съм официално член на клуба с членска карта и т.н. :drunk

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Пет 10 сеп 2010 16:50

Presian написа:Ето къде са сбирките:
joser написа:не е окончателно, но е за този четвъртък. ако се окаже удачно място - там ще сме и по-натам:
засега остава 19часа само че на главния вход на стадиона на Гребната (спорт.комплекс Пловдив) откъм ЖП-то, бул.Копривщица (там са сбирките на ауди). някой против мястото за този четвъртък? да мислим друго?

Здравейте всички...МАЙНА :roll: аз съм пресен пресен още в тоя форум ама си обичам колицата без значение че е абсолютна кошница, фен съм на марката и ако зависи от мен ( а не от парите с които разполагам :( )бих си купил цял автопарк на VW...та на въпроса... по цял ден съм на работа или спя и отчаяно се нуждая от малко социализация...може ли някой ден да заповядам на сбирките въпреки че не съм официално член на клуба с членска карта и т.н. :drunk

Значи колега нещата седят малко сложно относно присаствието на нови членове.Попринцип може да,но трябва да изпълниш изискванията на чл.43 ал.91 т.4,която гласи следното."Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони." mhihi хахаха шегувам се заповядай колега няма никав проблем ще ни е приятно да видим и да се запознаем с нови хора,ще те чакаме.
А аз искам да благодаря на колегите и колежките който дойдоха снощи.Благодаяр Ви.А и негърчета ли бяха китайчета ли бяха незнам ,но бяха много хубави другия път по-голяма тава ако може mhihi :обичам ви :oops:
Поздрави

Потребителски аватар
melyo79
Автомобил: passatB4
Двигател: 2E 1994

Мнениеот melyo79 » Нед 12 сеп 2010 21:29

По-голяма тава ама ще трябва да дадеш нещо в замяна.Пък и без това си дължиш заради водата в казанчето :beat_butt2

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Нед 12 сеп 2010 22:02

К'во трябва да дам в замяна ;) пък за водата ... ще черпиШ по една бира и ще го забравим хахах :drunk :drunk :beer

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Вто 14 сеп 2010 14:41

този четвъртък мисля да се присъединия към вас ако не е проблем

Потребителски аватар
Presian

Мнениеот Presian » Вто 14 сеп 2010 17:30

"Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони."

харабия намерете си кой да ви вози а :beer е от мен :drinking:

Потребителски аватар
melyo79
Автомобил: passatB4
Двигател: 2E 1994

Мнениеот melyo79 » Вто 14 сеп 2010 19:55

всеки е добре дошъл,колкото повече толкова по-добре.Заповядай

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Вто 14 сеп 2010 20:11

Presian написа:"Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони."

Хич не ги слушай алкохолиците им с алкохолици :beat_butt2 mhihi Идвай като пич! Добре си дошъл! :да:

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Вто 14 сеп 2010 21:39

benzino написа:
Presian написа:"Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони."

Хич не ги слушай алкохолиците им с алкохолици :beat_butt2 mhihi Идвай като пич! Добре си дошъл! :да:

абе аз алкохол не консумирам,"много" ам по едно скокченце да донесат новобранците не отказвам:)пък любителите на течноста направена от хмел да му мислят :)

Потребителски аватар
Presian

Мнениеот Presian » Вто 14 сеп 2010 23:00

chefo_ написа:абе аз алкохол не консумирам,

че бирата алкохол ли е ? :bishop

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Сря 15 сеп 2010 12:30

chefo_ написа:
benzino написа:

абе аз алкохол не консумирам,"много" ам по едно скокченце да донесат новобранците не отказвам:)пък любителите на течноста направена от хмел да му мислят :)

Ти ли не пиеш алкохол бе :drunk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ама на теб и вода ще е трудно да ти донесат да ти кажа бая път трябва да минат за да стигнат до теб ;)

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Чет 16 сеп 2010 3:31

Black-White написа:
chefo_ написа:
benzino написа:

Ти ли не пиеш алкохол бе :drunk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ама на теб и вода ще е трудно да ти донесат да ти кажа бая път трябва да минат за да стигнат до теб ;)

Тъкмо и аз това се чудих. Как chefo_ ще ги пие тези сокове, като го знам къде е? Едно време само със слънчоглед се замазваха очите, а сега ...... чашки с ..... :D :D :D :D :D. Добе са си и семките. Ама все пак :beer
:patriot

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пон 20 сеп 2010 5:29

Честит рожден ден на pro и hatebur. Да са ни живи, здрави и само бързи коли и яки жени (или само по една) около тях. :):):))))) Наздраве. :beer :drunk
:patriot

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пет 24 сеп 2010 11:00

идния четвъртък ще се събирате ли? Мисля да ви навестя

Върни се в “Организационен”