Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./
Колеги, някой има ли счупен стоп от Голф 2, трябва ми за части?
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Re:
Ето къде са сбирките:
Здравейте всички...МАЙНА
аз съм пресен пресен още в тоя форум ама си обичам колицата без значение че е абсолютна кошница, фен съм на марката и ако зависи от мен ( а не от парите с които разполагам
)бих си купил цял автопарк на VW...та на въпроса... по цял ден съм на работа или спя и отчаяно се нуждая от малко социализация...може ли някой ден да заповядам на сбирките въпреки че не съм официално член на клуба с членска карта и т.н. 
joser написа:не е окончателно, но е за този четвъртък. ако се окаже удачно място - там ще сме и по-натам:
засега остава 19часа само че на главния вход на стадиона на Гребната (спорт.комплекс Пловдив) откъм ЖП-то, бул.Копривщица (там са сбирките на ауди). някой против мястото за този четвъртък? да мислим друго?
Здравейте всички...МАЙНА

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Presian написа:Ето къде са сбирките:joser написа:не е окончателно, но е за този четвъртък. ако се окаже удачно място - там ще сме и по-натам:
засега остава 19часа само че на главния вход на стадиона на Гребната (спорт.комплекс Пловдив) откъм ЖП-то, бул.Копривщица (там са сбирките на ауди). някой против мястото за този четвъртък? да мислим друго?
Здравейте всички...МАЙНАаз съм пресен пресен още в тоя форум ама си обичам колицата без значение че е абсолютна кошница, фен съм на марката и ако зависи от мен ( а не от парите с които разполагам
)бих си купил цял автопарк на VW...та на въпроса... по цял ден съм на работа или спя и отчаяно се нуждая от малко социализация...може ли някой ден да заповядам на сбирките въпреки че не съм официално член на клуба с членска карта и т.н.
Значи колега нещата седят малко сложно относно присаствието на нови членове.Попринцип може да,но трябва да изпълниш изискванията на чл.43 ал.91 т.4,която гласи следното."Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони."
хахаха шегувам се заповядай колега няма никав проблем ще ни е приятно да видим и да се запознаем с нови хора,ще те чакаме. А аз искам да благодаря на колегите и колежките който дойдоха снощи.Благодаяр Ви.А и негърчета ли бяха китайчета ли бяха незнам ,но бяха много хубави другия път по-голяма тава ако може
Поздрави
- melyo79
- Автомобил: passatB4
- Двигател: 2E 1994
По-голяма тава ама ще трябва да дадеш нещо в замяна.Пък и без това си дължиш заради водата в казанчето 

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
К'во трябва да дам в замяна
пък за водата ... ще черпиШ по една бира и ще го забравим хахах

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
този четвъртък мисля да се присъединия към вас ако не е проблем
- Presian
"Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони."
харабия намерете си кой да ви вози а
е от мен 
харабия намерете си кой да ви вози а
е от мен 
- melyo79
- Автомобил: passatB4
- Двигател: 2E 1994
всеки е добре дошъл,колкото повече толкова по-добре.Заповядай
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Presian написа:"Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони."
харабия намерете си кой да ви вози ае от мен
Хич не ги слушай алкохолиците им с алкохолици
Идвай като пич! Добре си дошъл! 
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
benzino написа:Presian написа:"Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони."
Хич не ги слушай алкохолиците им с алкохолици![]()
абе аз алкохол не консумирам,"много" ам по едно скокченце да донесат новобранците не отказвам:)пък любителите на течноста направена от хмел да му мислят
- Presian
chefo_ написа:абе аз алкохол не консумирам,
че бирата алкохол ли е ?

- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
chefo_ написа:benzino написа:Presian написа:"Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони."
абе аз алкохол не консумирам,"много" ам по едно скокченце да донесат новобранците не отказвам:)пък любителите на течноста направена от хмел да му мислят
Ти ли не пиеш алкохол бе
- leido
- Автомобил:
- Двигател:
Black-White написа:chefo_ написа:benzino написа:Presian написа:"Присъствието на всеки нов член на сбирка на Клуб на привържениците на Фолксваген в България,трябва да бъде сипроводено с поне 30 (най-малко) чаши (и за еднократна употреба стават)и течност която да бъде разлята в чашите + няколко кутии бонбони."
Ти ли не пиеш алкохол бе![]()
![]()
![]()
Ама на теб и вода ще е трудно да ти донесат да ти кажа бая път трябва да минат за да стигнат до теб
Тъкмо и аз това се чудих. Как chefo_ ще ги пие тези сокове, като го знам къде е? Едно време само със слънчоглед се замазваха очите, а сега ...... чашки с .....

- leido
- Автомобил:
- Двигател:
Честит рожден ден на pro и hatebur. Да са ни живи, здрави и само бързи коли и яки жени (или само по една) около тях.
:):))))) Наздраве.

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
идния четвъртък ще се събирате ли? Мисля да ви навестя