! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот ivo_555 » Пет 10 сеп 2010 8:42

Petrolhead написа:и аз съм го забелязал това с чичките.

не разбирам защо, като виждате че има колона 10коли трябва задължително да я изпреварите. карайте си кротко в колоната, като му дойде времето ще минете напред. повечето смъртни случаи са точно при такива ситуации, излишни рискове.

Напълно те подкрепям!

Потребителски аватар
Golf-TDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf-TDI » Пет 10 сеп 2010 20:36

Наскоро си карам аз В Радомир по магистралата за Кюстендил и изпреварвам един джип давам си мигач сичко ок но след секунди се почва свиткане с фарове и клаксон изпреварих джипа и се прибрах тои се изравни с мене и ми каза нещо тогава ми щракна главата полудях и аз му свирнах тои мина пред мене и ме засече удари рязко спирачка пред мен аз успях да спра без да го удара озад бяха ме ударили в момента чух ацки много клаксони беше станала верижна аз се изнесох в дясно пак и тръгнах да го мина но тои извартя гуми видимо по мощен беше от мен и не можех да го изпревара но някакав със по яка кола го настигна и почна да му свири и да му свитка и му даваше авариини но тои се уплаши явно и се отклони в една прека и се покри та колата беше както сички може да се досетите BMW - равно на чуите ме виште ме аз карам бързо бмв 320I Та номера не си спомням какъв беше но беше с PK Регистрация седаново беше и беше синьо Колеги пазете се от такива УБИИЦИ :screwy

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 10 сеп 2010 22:32

Golf-TDI написа:Наскоро си карам аз В Радомир по магистралата за Кюстендил и изпреварвам един джип давам си мигач сичко ок но след секунди се почва свиткане с фарове и клаксон изпреварих джипа и се прибрах тои се изравни с мене и ми каза нещо тогава ми щракна главата полудях и аз му свирнах тои мина пред мене и ме засече удари рязко спирачка пред мен аз успях да спра без да го удара озад бяха ме ударили в момента чух ацки много клаксони беше станала верижна аз се изнесох в дясно пак и тръгнах да го мина но тои извартя гуми видимо по мощен беше от мен и не можех да го изпревара но някакав със по яка кола го настигна и почна да му свири и да му свитка и му даваше авариини но тои се уплаши явно и се отклони в една прека и се покри та колата беше както сички може да се досетите BMW - равно на чуите ме виште ме аз карам бързо бмв 320I Та номера не си спомням какъв беше но беше с PK Регистрация седаново беше и беше синьо Колеги пазете се от такива УБИИЦИ :screwy

Поеми дъх, споко! Ситуацията мина отдавна!
Сложи поне някоя точка!

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Пет 10 сеп 2010 22:54

И бегут бегут пацани :D Съжелявам че с тази немска клавиатура нямам как да ви го напиша правилно :beer

Потребителски аватар
Golf-TDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf-TDI » Пет 10 сеп 2010 23:20

muns61 написа:
Golf-TDI написа:Наскоро си карам аз В Радомир по магистралата за Кюстендил и изпреварвам един джип давам си мигач сичко ок но след секунди се почва свиткане с фарове и клаксон изпреварих джипа и се прибрах тои се изравни с мене и ми каза нещо тогава ми щракна главата полудях и аз му свирнах тои мина пред мене и ме засече удари рязко спирачка пред мен аз успях да спра без да го удара озад бяха ме ударили в момента чух ацки много клаксони беше станала верижна аз се изнесох в дясно пак и тръгнах да го мина но тои извартя гуми видимо по мощен беше от мен и не можех да го изпревара но някакав със по яка кола го настигна и почна да му свири и да му свитка и му даваше авариини но тои се уплаши явно и се отклони в една прека и се покри та колата беше както сички може да се досетите BMW - равно на чуите ме виште ме аз карам бързо бмв 320I Та номера не си спомням какъв беше но беше с PK Регистрация седаново беше и беше синьо Колеги пазете се от такива УБИИЦИ :screwy

Поеми дъх, споко! Ситуацията мина отдавна!
Сложи поне някоя точка!

Ок ще си зема поука няма проблем ако искаш да се заяждаш не в темата death

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 11 сеп 2010 1:58

Bioside написа:124 страници Колеги за ИДИОТИ НА ПЪТЯ и нито ред за ИДИОТИТЕ които са виновни да няма пътища в България :?: На съвеста им трябва да тежат всички жертви на неизградената и ограбена автомагистрала Тракия.Погледнете участъка Стара Загора-Карнобат.На всеки километър има паметник :bishop Ако имаше път идиота щеше да мине и замине а не да нацели насрещния или да предизвика верижна катастрофа.Погледнете и пътя Лесово -Петолъчката.За жълти стотинки чуждите тирове го издокараха да изглежда като Колибарска Сланина .Трапищата са по 30 см и като ги нацелиш олекваш минимум с 30 лева.Е как няма да са изнервени хората.За съжаление при нас оправия няма и все ще е така.И 500 страници да изпишем идиотите по пътищата няма да свършат както и идиотите дето поставят надписа ВИНЕТКА пред най големите дупки.И Така :bishop

:bowdown

Като карах само джипа си мислих, че имаме магистрала и пътища, но като се качих на полото осъзнах, че нямаме.
Имаме общо 15-20км читава магистрала в цялата страна!
И ако нещо ти се случи-несъобразена скорост....
Олио за парламента!

Потребителски аватар
motofan
Автомобил: A4
Двигател: 1.8T

Мнениеот motofan » Нед 12 сеп 2010 16:47

...да се запиша и аз с днешния случай. Сутринта отивам към София с тъщата и на острия завой след Луковит и преди Петревене един колега ми присветка и аз си викам "аиде и тук някой се наигра". Виждам една пътна помо
щ преди завоя от ляво ,която беше натоварила един Спринтер , на който задницата е на мармалад . Обръщам погледа си в пътя и от завоя излиза "любимото" ми Е36 ,НО излиза с вратите :shock . Аз съответно бягам в дясно а героя след 2 пируета спря в мантинелата :screwy .Вече от другата страна на завоя виждам патрулката и един джип спрели до едно маслено петно и ръсят пясък на платното :applause: . Тъщата в шок :horror: крещи по единия полицай"бягай че още един се удари". Полицая псувайки ми обясни как по пътищата е пълно 0тъпанари и идиоти и т н ........и се развика по колегата Ей .....ела че още един се удари!
П.П Бягаите далече от тези курвички Е36-ците щото много не могат да ги карат :arrow:

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Нед 12 сеп 2010 18:48

hooligans написа:Като карах само джипа си мислих, че имаме магистрала и пътища, но като се качих на полото осъзнах, че нямаме.
Имаме общо 15-20км читава магистрала в цялата страна!
И ако нещо ти се случи-несъобразена скорост....
Олио за парламента!

Глупости, полото не ти е в ред, нещо mhihi
Карай си джипа :talk:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 13 сеп 2010 15:21

Да се запиша и аз от днес, като в случая идиота съм аз :oops:
Излизайки от един черен път (единствения, по който може да се стигне до моя блок без да правя нарушение :banghead: ) на светофара на бул. "Овча купел" и "Обиколна", понеже бяха разкопали тия от софийска вода и тук шахта, там шахта... се наврях пред една голяма дупка и викам чакай да върна да се преместя по-в ляво, че видях читав път там mhihi Връщам си и чувам зад мене някой друг връща... Чак тогава поглеждам в огледалото и видях един бус... Понеже там никога не съм виждал някой зад мен (черен път, много рядко се използва), нямам навика да гледам в огледалото... Добре, че върна човека, че ми спести един акт и много нерви...
Извиних му се с ръка, ама ми идеше да се закопая под земята... :oops: :oops: :oops:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 18 сеп 2010 18:04

Чудесна статистика излезе от тука. Всички във форума говорите за толерантност и уважение на пътя, но повече от 50% сте пълни комплексари като карате. Дори да карате нова или стара кола няма никакво значение. Комплексите са на 1во място. На 2ро място вече се нареждат нещата и с непознаването на простите правила при изпреварване и движение в колона. Никъде не пише, че при движение в колона колите трябва да са на 5 санта една от друга. Даже напротив. Ето ви сега тема за размисъл кой е бил идиота на пътя. В случая може и аз да съм бил защото изпреварвам. Що ли не се прибрах зад камиона. :banghead: Ама то и там беше запушил тоя джипа... :roll: А пък камиона от своя страна беше запушил и предния камион. Ето ви три груби нарушения. А по закон е съвсем друго. А с тия изказвания дето четем сте си на 90% вие убииците. Щом не пускате тоя дето ви изпреварва от комплекси и от незнание на правилници, дори от обикновената човешка злоба. Защо ли пък точно аз да изпреварвам нали? Като има 10 злобари-комплексари с по-мощни коли наоколо дето карат на 2 санта едни от други и са готови да се втурнат всички дружно в изпреварване? Ако беше някоя мутра с S8 да речем щяхте не място ами цялата магистрала да освободите за него. И да кажете даже евала е така се праи. Газ и цялата колона на един път изпреварва. :roll: Да обаче не всички сме мутри с мощни коли и джипове да изпреварим колоната. И не винаги има място да се приберем. Ами ако колоната е дълга 10 километра? И всички карат на 2 санта един от друг със 100. Просто не ми се мисли какъв сеир ще стане. Световноизвестна верижна катастрофа като в китай. Да ама там са милиарди коли... :063:
Тука важи с пълна сила приказката за комшията. Как за да му изгори на него плевнята си подалвате вие къщата. Типично по "нашенски". :screwy :063:
Не разбрах от такива ситуации с колони и видимост 2-3км. Без коли в насрещното кой е виновния? Айде почвайте на ново сега да разправяте как запушвате и биете спирачки, и клаксони на тоя дето ви изпреварва. Започвайте на ново да разправяте как от обикновена злоба и ненавист към тоя дето изпреварва сте готови да пожертвате не само себе си ами дори и най-близките си дето возите. Даже и чуждите хора покрай вас. И после пак отидете в съседната тема да се изкажете какви сте "шофьори" и колко сте били "толерантни". Били сте ама всеки по своя правилник. :screwy :shock :063: :не:
И после що сме били "голфаджии". Дори на астра или нов мерцедес да се качите, манталитета на бай Ганьо си остава същия и си личите от 10 километра в колоната строена отпред. :063:
Никога няма да остъпите. Та нали вие сте си в правото. :screwy :063:

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 18 сеп 2010 19:19

black` написа:И всички карат на 2 санта един от друг със 100.

Ей точно за това става въпрос, хората си карат мирно и кротко с 100, малко над ограничението, нищо лошо няма в това, ема винаги ще се намери някой идиот който да иска да кара с 180, и се чуди как да разбута колоната за да я изпревари и псува идиотите каращи на два санта един зад друг, и хич не се замисля че идиота е всъщност е самия той!

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Съб 18 сеп 2010 19:25

ivo_555 написа:
black` написа:И всички карат на 2 санта един от друг със 100.

Ей точно за това става въпрос, хората си карат мирно и кротко с 100, малко над ограничението, нищо лошо няма в това, ема винаги ще се намери някой идиот който да иска да кара с 180, и се чуди как да разбута колоната за да я изпревари и псува идиотите каращи на два санта един зад друг, и хич не се замисля че идиота е всъщност е самия той!

:да:

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Съб 18 сеп 2010 19:46

black` написа: Ами ако колоната е дълга 10 километра?

Ами къде си тръгнал да изпреварваш 10км колона? Мисля, че колегите имаха предвид, че когато видиш, че има колона пред теб не трябва да се юрваш да изпреварваш 20, 30 или 100 коли (няма значение в случая). Просто си чакаш реда и толкова. За да има такава колона, значи има и причина за това.

Последна промяна от Re5Pec7 на Съб 18 сеп 2010 19:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Съб 18 сеп 2010 19:54

Re5Pec7 написа:[

:да: :да:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 19 сеп 2010 2:14

Да и аз имам причина, за да не карам в колона и да ми се лепят на 5 санта от бронята разни такива всезнаещи "колеги". Особено със задаващата се зима. :lol:
Видял съм ги такива отдавна колко струват вече. :063:

Върни се в “Пътеводител”