Petrolhead написа:и аз съм го забелязал това с чичките.
не разбирам защо, като виждате че има колона 10коли трябва задължително да я изпреварите. карайте си кротко в колоната, като му дойде времето ще минете напред. повечето смъртни случаи са точно при такива ситуации, излишни рискове.
Напълно те подкрепям!

Ако имаше път идиота щеше да мине и замине а не да нацели насрещния или да предизвика верижна катастрофа.Погледнете и пътя Лесово -Петолъчката.За жълти стотинки чуждите тирове го издокараха да изглежда като Колибарска Сланина .Трапищата са по 30 см и като ги нацелиш олекваш минимум с 30 лева.Е как няма да са изнервени хората.За съжаление при нас оправия няма и все ще е така.И 500 страници да изпишем идиотите по пътищата няма да свършат както и идиотите дето поставят надписа ВИНЕТКА пред най големите дупки.И Така
. Тъщата в шок
крещи по единия полицай"бягай че още един се удари". Полицая псувайки ми обясни как по пътищата е пълно 0тъпанари и идиоти и т н ........и се развика по колегата Ей .....ела че още един се удари!

) на светофара на бул. "Овча купел" и "Обиколна", понеже бяха разкопали тия от софийска вода и тук шахта, там шахта... се наврях пред една голяма дупка и викам чакай да върна да се преместя по-в ляво, че видях читав път там