Последно като проверявах за Б4 цената на преден амортисьор е 110-120лв.(за монро рефлекс става въпрос).
velinsl написа:... Малко почнах да робувам на снобарщината(да хвърлям маса пари за глупости на стар автомобил) на този форум, но не искам след две години да ги сменям.
velinsl написа:Преди няколко години сменях на предния пасат, няк`ви френски Конкод или Рекорд 55лв парчето с две години гаранция. 2 месеца след като им изтече гаранцията, капут(счупен, от немски - в смисъл издъхнаха). Тогава карах по помалко - може би около 5000-8000 годишно.
Dpop написа:moimoimoi написа:на стария голф бях с билщайн и след 300000 км в българия нищо им нямаше,а преди това колко са карани в германия само те си знаят,за мен това е марката
Че това е една от добрите марки е вярно, но тези километри са![]()
. Не, че се съмнявам, че не може ги е изминал колегата, а че амортисьорите не са изпуснали макар и помалко.
Както съм писал и в друга тема, аз съм доволен от Боге/маслени. Тази пролет ги свалях, за да проверя нещо друго и нямаше следи от изпускане. Двата предни ми струваха по спомен 210 лв., цена преди около 3.5 години. Магазина е "Софрост"-т.н. на Руснака в София по ул. "Цар Симеон".
moimoimoi написа: и кое му е страннотоголфа съм го купил 2000 година, годишно минавам по 30-40 хиляди км, доскоро голфа си беше цял,но един таксиджия го отнесе лошо,а амортисьорите все още са при мен и са без грам омасление
,но са сменяни в германия,явно са оригинални, а тук в бг не се знае на какво ще попадне човек
Danny boy написа:KYB маслени.Вече почти 3 години дупки,удари в бордюри,Като нови.Когато ги сложих взех да съжалявам че возят много твърдо,обаче пъкжелезни излезнаха да му се невиди японска му ралта.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 100 госта