Знам, че така във форума не може да се даде ясна диагноза, но все пак искам да попитам.
Днес, връщайки се от работа, чувам, че при подаване на повечко газ и все едно имам включена прахосмукачка в купето. Все едно ми е отворен прозореца. Установих, че няма какво да е друго, освен турбото. Ако подавам леко газ, не се чува. Ако настъпя по-силно - яко започва да свисти, набира си доволно, понякога като че ли забива за секунда и след това се изтрелва, но все придружено с този силен шум, все едно прозореца до мен е отворен. Не влиза в авариен режим. Поне при тестовете

Преди два месеца махнах катализатора. Непосредствено след това колата си вървеше много по-леко.
Преди 4 дни смених и маслото. Винаги слагам хубаво и с гарантирано качество масло - Castrol Edge за помпа-дюза. Един приятел ми го носи от Германия.
От тогава имам около 200 км минати, от които доста по магистрала. Нямаше никакви признаци на магистралата, че има нещо.
Аз си мисля, че турбото пренадува, но мога и да бъркам. Дано Н75 да се ебава нещо, че ако се наложи ремонт на турбо, ще засиля Пасатко в някой язовир и дано никой никога не го открие

Поздрави,
иво