Мисълта ми е знае ли някой оригиналния номер на релето?

volodya iliev написа:Здравеи колега оригиналния номер на релето за чистачките е №19 това реле ти е за предните чистачки и за миячното устроиство на предното стъкло,реле №72 ти е за управлението на задната чистачка така ги дават тези две релета в книгата която имам а реле №67 трябва да ти бъде за захранване на бензиновата помпа.Дано съм ти бил полезен и успех в разрешаването на проблема.
volodya iliev написа:Наистина е доста страна работата тъи като при мен реле №19 се намира на мястото на реле №17 а реле №67 се намира на мястото на реле №21 на приложената от теб снимка.
volodya iliev написа:Погледни на някои друг голф като твоя с същият двигател като твоя да е и виж как са разположени там релетата в монтажното табло ако са по същият начин няма проблем но ако не са то явно някои преди теб се е правил на маистор по инсталацията.
volodya iliev написа:Просто не знам какъв друг вариант бих могъл да ти предложа.
ivkata написа:Колега moreg,релетата са си на правилното място,даже на моя кошер 1.6 са там!Колегата ми има KR от 86година,и точно с инсталацията и бушоните му се борим тази седмица(толко истрадала, неподържана и обрана кола не бях виждал),та мисълта ми е че и при него сега редим релетата и седят както и при теб!
И имам една молба,така и така си направил хубава снимка на таблото с бушоните,ако може да снимаш и малко над него,там има допълнителни конзоли с релета че при нашия голф липсват
,едната конзола разбрах че е за нивомера на казанчето с антифриза, но ако мога да погледна на твоя как са ще си спестя доста ровене!
volodya iliev написа:Здравеи отново колега сега се сетих,че имам един приятел с същият голф като твоя и с същият двигател като твоя маи неговият голф беше 86г. или 87г. на производство доколкото имам спомен.Проблема е че утре ще пътувам за Велико Търново и няма да ме има няколко дни и нет няма да имам за съжаление но прибера ли се ти обещавам при първа възможност да отскоча до него и да хвърля един поглед на цялата инсталация и на разположението на релетата при него и да ти дам някаква яснота относно твоето питане.Поздрави......